HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar ben bir pvp server arıyorum
hani kasması zor olan itemleri zor olan p yi kendimiz açan atımızı kendimiz alıp kendimiz zırhlayan oynayanlar bilir bir ara öyle bir çin serveri vardı çokta güzeldi kapanmasaydı keşke ama kapandı neyse onumuza dönelim biz bende işte böyle pvp server istiyorum efsun satılmayan türk te nasıl efsun yoksa herhangi bir npc de atımızı kendimiz alan daha sonrada + basmaya item isteyen zor item çıkan böyle bir pvp istiyorum zor olsun emek olsun bide serveri hacklanmıcak olan zaten çoğu pvp server oynadım iron 2 osmanlımt2 die felan hepsi hacklandı lütfen böle pvp ler olmasın çok iyi bir pvp olmasın ama çokta pahalı bir pvp olmasın böle bir pvp biliyorsanız yazın lütfen hade orumlarınızı bekliyorum ...!!!
hani kasması zor olan itemleri zor olan p yi kendimiz açan atımızı kendimiz alıp kendimiz zırhlayan oynayanlar bilir bir ara öyle bir çin serveri vardı çokta güzeldi kapanmasaydı keşke ama kapandı neyse onumuza dönelim biz bende işte böyle pvp server istiyorum efsun satılmayan türk te nasıl efsun yoksa herhangi bir npc de atımızı kendimiz alan daha sonrada + basmaya item isteyen zor item çıkan böyle bir pvp istiyorum zor olsun emek olsun bide serveri hacklanmıcak olan zaten çoğu pvp server oynadım iron 2 osmanlımt2 die felan hepsi hacklandı lütfen böle pvp ler olmasın çok iyi bir pvp olmasın ama çokta pahalı bir pvp olmasın böle bir pvp biliyorsanız yazın lütfen hade orumlarınızı bekliyorum ...!!!
Evet ArkadasLar sıze Oyunu kısaca anLatayım
Oyunuzun nPclerınde cleık ve 61 lvllık zırhlar mevcuttur.
Baslangıc 65 lvl ve 1m werılmektedır.
KeyıFLı bır oyun gecırmenızı Dilerim [TL]Forza
site: www.cpmt2.oyunvps.com
Pack: www.cpmt2.oyunvps.com/dosyalar/
Oyunuzun nPclerınde cleık ve 61 lvllık zırhlar mevcuttur.
Baslangıc 65 lvl ve 1m werılmektedır.
KeyıFLı bır oyun gecırmenızı Dilerim [TL]Forza
site: www.cpmt2.oyunvps.com
Pack: www.cpmt2.oyunvps.com/dosyalar/
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)