HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Çin serveri Metin2 deki en basit serverdir garanti veriyorum arkadaşlar 3000 dakikada 70 lewel veya üzerisiniz çince bilmenize gerek yok
eğer daha önceden türk metin2 oynadıysanız herşeyi basitçe anlarsınız ...
Çin Serverinde Oynayın Oynamıyanları Oynatın
Çin Ce Bilmemeniz Sorun Deil Öğrenirsiniz
LİNKİ:
KAYIT LİNKİ:
Nasıl üyemi olacaz anlatım :
Şimdi arkadaşlar kayıt linkini tıklıyoruz ve Orda bilgi istiyor siz msn nizi verin ve id le şifre yi doru verin msn doru verin gerisini sallayın
Şimdi İNDİRME : Download linkini tıklıyoruz orda birini seçip indiriyoruz bukadar
isteyen rep versim
Çin Serverinde Oynayın Oynamıyanları Oynatın
Çin Ce Bilmemeniz Sorun Deil Öğrenirsiniz
LİNKİ:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
DOWNLAND LİNKİ BU!!!!KAYIT LİNKİ:
Nasıl üyemi olacaz anlatım :
Şimdi arkadaşlar kayıt linkini tıklıyoruz ve Orda bilgi istiyor siz msn nizi verin ve id le şifre yi doru verin msn doru verin gerisini sallayın
Şimdi İNDİRME : Download linkini tıklıyoruz orda birini seçip indiriyoruz bukadar
isteyen rep versim
Dowland lınkıne tıklıorum anasayfa gelıyor ?? ındırme olayınıda yanlıs anlatmıssın ordan bırıne tklayınca dıyıl yesıl seye tıklayınca ınıyor ! wede uyelık olayında orda 2.sayfa olayıda war ole dırek uye olunMuyor ve bu cın deıl KOREA server bunuda ßelırtıyım
UYELIK LINKIDE YANLIS DOGRUSUNU WERIIYM =
uyelık sayfa resmınıde werdım %100 resım alıntıdır sıteyı ßen buldum ıyı oyunlar. .!
[/URL][/IMG]
UYELIK LINKIDE YANLIS DOGRUSUNU WERIIYM =
uyelık sayfa resmınıde werdım %100 resım alıntıdır sıteyı ßen buldum ıyı oyunlar. .!
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)