Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Birde Şu war Sanırsam Süresiz yiyen banlar Çarları siliniyor
Her Yenilik İçin Af Çıksaydı Ohhoo
Banlananlar Bi Suç İşlemişki Ceza Almışlar...Hem Ban'ı Açılsada Bunu Yapmaya Devam Ederler Çünkü Bu Hack,Küfür v.b şeylere takıntılı olmuşlardır 
Banlananlar Bi Suç İşlemişki Ceza Almışlar...Hem Ban'ı Açılsada Bunu Yapmaya Devam Ederler Çünkü Bu Hack,Küfür v.b şeylere takıntılı olmuşlardır 
Ben hile mile hiç kullanmadım.
Benim suçumu anlamam ne oldu söliyim: Sakın bir daha ii lik yapma.Sonra arkadan vurulursun.
Size bişey anlatıyım
yun daha yeni iken ilk günümde çelik aldım.3gün sonra sirus sonra full +5 yapıp yarı ile tks yaptım ve sonra ticaret hilesinden adam aldı.Bütün emeklerim boşa gitti.Yani ben bu oyuna şimdiye kadar 525 tl harcadım.Bu parayı yaz boyunca çalışıpta aldım.Hatta halen çalışıyorum.Emeğim sonuna kadar boa gitti.
Bu söylediklerimi yanlış anlamayın birazda benim tarafımdan düşünürseniz sevinirim.Bende bir insanım.
Benim suçumu anlamam ne oldu söliyim: Sakın bir daha ii lik yapma.Sonra arkadan vurulursun.
Size bişey anlatıyım
yun daha yeni iken ilk günümde çelik aldım.3gün sonra sirus sonra full +5 yapıp yarı ile tks yaptım ve sonra ticaret hilesinden adam aldı.Bütün emeklerim boşa gitti.Yani ben bu oyuna şimdiye kadar 525 tl harcadım.Bu parayı yaz boyunca çalışıpta aldım.Hatta halen çalışıyorum.Emeğim sonuna kadar boa gitti.Bu söylediklerimi yanlış anlamayın birazda benim tarafımdan düşünürseniz sevinirim.Bende bir insanım.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...