ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

DC hilesi/venüs/ IxBoSScUxI

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emore1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 908
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emore1

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
32
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 8 Ay 3 Gün
Başarım Puanı
72
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

DChilesi/venüs/ IxBoSScUxI
dc hilesi var oyundan atiyor ip ban pls :cool:

+ bide küfür ediyor :) yüssüz
ip ban istiyorum

:ka24:

bu ne ya yeter arkadasım bide aile degerlerine küfür ediyor ip ban atmazsaniz bunlarla isimiz zor,baska car kasarim dio bide ya :mad:

Son düzenleme:
ne ayaksın anlamadım ama sende dc kullanıyorsun :S

2 saattir bnm çekmiş oldugun ss yi arıyorum bulamadım :) hani ss tek yemek zoruna gitti herhalde video çektim die sallıyorsun bide forma koydum diyorsun :)sen anca bunları alırsın :)

asicellat ve sen LordNijaa sizi elbet bigün yakalicam :) burda ötmekle olmuyor bu isler... dc kullandigimi idda ediyosan videomu alip katarsin sekil a'daki gibi ;) hadi simdi git ve uyu bu gece cok ugrastimama alamadim videonuzu ama bigün elbet alicam... ha bide iyi bak ss'ler dosyalarin icinde screenshot diye bi dosya var onun icinde olabilir ne ss'siyse artik:D yada paintten düzleme yaptiysan belgelerim/resimlerim bak ;) belki bulursun %0 :D allahım ya o IxBoSScUxI da ya sendin yada asicellatdi ins ip ban gelirde 2nizden birisi giderde kurtuluruz su dc 4x v.s hilelerden

olm millet ates krali dönüşümle kesemiyor sen dönüşümsüz kesiyorsun :S hem o ki ötmekle olmuyor biz dc kullanıyoruz millet nie ss almıyor hem o çar bnmse aynı anda 2 sini nsl kullanıyorum :)4 elim yok 2 pc 'im de yok :) ayrıca o ki bizde ss gelde ss al burda ötme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri