- Konular
- 8
- Online süresi
- 28m 14s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 13 Gün
- Başarım Puanı
- 61
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar yeni üye olmama ragmen bazı konularda yardımcı ola bilmişimdir inşallah pwp server denen şeyler sahtekarlık ile başlıyo metin2 de çarım neden soyuluyor diyen kişilerin neden soyuldugunu şimdi anlıyorum size pwp kurarken ip veriyolarlar size o ipleri sizde gösterilen yerlere girip onları ipi yazıyorsunuz ve adam sizin bilgisayarda oluyo
sizin bilgisayara girince keyloger atıp tüm ıd ve şifreleri topluyo mesela kredi kartından ep mi yükledin gerek bilgilerin heps orada siz hacklendim derken adam sizden çökdügü itemler ve paraları çıtır çıtır yiyo eger böle birşey yapacaksanız yani pwp server açıcaksanız oyunun gm lerine ve bilen kişilere sorun metin2 netsiz oynaya bilirsin ama öyle çoklu bir serverı evinde kuramazsın bunu düşünün emeginizle oynatmayın anlamadım demeyin ben size şöle söyleyemde korkun
babanın kredi kartıyla ep yüklüyosun adam senin girdigin bilgileri alıyor ve ona lazım olan şeylerde kullanıyor babanızın veya sizin kredi kartınız sınır limiti yoksa geçmiş olsun ve her ep yükledginizde şifreyi değiştirmenizi öneririm siz onlara inanmayın onlar kendilerini düşünen insanlıkdan çıkmış kişiler tekrar tekrar tekrar sölüyorum inanmayın böle şeylere ii oyunlar :ka19:
sizin bilgisayara girince keyloger atıp tüm ıd ve şifreleri topluyo mesela kredi kartından ep mi yükledin gerek bilgilerin heps orada siz hacklendim derken adam sizden çökdügü itemler ve paraları çıtır çıtır yiyo eger böle birşey yapacaksanız yani pwp server açıcaksanız oyunun gm lerine ve bilen kişilere sorun metin2 netsiz oynaya bilirsin ama öyle çoklu bir serverı evinde kuramazsın bunu düşünün emeginizle oynatmayın anlamadım demeyin ben size şöle söyleyemde korkun
babanın kredi kartıyla ep yüklüyosun adam senin girdigin bilgileri alıyor ve ona lazım olan şeylerde kullanıyor babanızın veya sizin kredi kartınız sınır limiti yoksa geçmiş olsun ve her ep yükledginizde şifreyi değiştirmenizi öneririm siz onlara inanmayın onlar kendilerini düşünen insanlıkdan çıkmış kişiler tekrar tekrar tekrar sölüyorum inanmayın böle şeylere ii oyunlar :ka19:- Katılım
- 29 May 2009
- Konular
- 8
- Online süresi
- 28m 14s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 13 Gün
- Başarım Puanı
- 61
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
Merhaba arkadaşlar yeni üye olmama ragmen bazı konularda yardımcı ola bilmişimdir inşallah pwp server denen şeyler sahtekarlık ile başlıyo metin2 de çarım neden soyuluyor diyen kişilerin neden soyuldugunu şimdi anlıyorum size pwp kurarken ip veriyolarlar size o ipleri sizde gösterilen yerlere girip onları ipi yazıyorsunuz ve adam sizin bilgisayarda oluyo
babanın kredi kartıyla ep yüklüyosun adam senin girdigin bilgileri alıyor ve ona lazım olan şeylerde kullanıyor babanızın veya sizin kredi kartınız sınır limiti yoksa geçmiş olsun ve her ep yükledginizde şifreyi değiştirmenizi öneririm siz onlara inanmayın onlar kendilerini düşünen insanlıkdan çıkmış kişiler tekrar tekrar tekrar sölüyorum inanmayın böle şeylere ii oyunlar :ka19:[/QUOTE]
babanın kredi kartıyla ep yüklüyosun adam senin girdigin bilgileri alıyor ve ona lazım olan şeylerde kullanıyor babanızın veya sizin kredi kartınız sınır limiti yoksa geçmiş olsun ve her ep yükledginizde şifreyi değiştirmenizi öneririm siz onlara inanmayın onlar kendilerini düşünen insanlıkdan çıkmış kişiler tekrar tekrar tekrar sölüyorum inanmayın böle şeylere ii oyunlar :ka19:[/QUOTE]- Katılım
- 4 Tem 2009
- Konular
- 38
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
bence ılqısı ßıle yok ßenm knıghtta ( gercek knıghtta ) nıe hıc charım soyulmadı ?? lwllerı de 61-57-58-55-45
ben 4 ay Pwp oynadım yuzlerce IP ye ßaqlandım Bnce Ilqısı Yok arkadasım ..
ben 4 ay Pwp oynadım yuzlerce IP ye ßaqlandım Bnce Ilqısı Yok arkadasım ..
- Konular
- 8
- Online süresi
- 28m 14s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 13 Gün
- Başarım Puanı
- 61
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
Kardeş ben işte kıngaht mı kınayt mı neyse
onu bilmom işte metin2 hakkında diyorum konuyu iyi okursan anlarsın ben sadece size yazık olmasın diyorum inanmayın böle şeylere
onu bilmom işte metin2 hakkında diyorum konuyu iyi okursan anlarsın ben sadece size yazık olmasın diyorum inanmayın böle şeylere- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...