- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 39
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
puhahahahahaha ulan ne güldüm be sizeeee aklıma bi fıkra geldii kısaca anşşatim adamın biri diyerine demişki benim hanım senin hanımı genel evde görmüş ötekide demişki senin karın iyide genel evde ne işi var aynen onun gibi olmusunuz zuhahahahahahahahahaha
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 71
- MmoLira
- 30
- DevLira
- 0
mbr arkadaşlar bn tr serverinde 55 lwl kılıçlı savaşçıyım ve anlıyorum ki arkadaşımız loda girmeyi bilmiyor o zmn arkadaşımız ilk önce sağlam bir aileye katılmalı daha sonra da malcom aracılığla akşamkızılına ışınlanma perşomeni alıp (14k) oraya ışınlanır lod saat 3 te başlar ve ch deiştirerek 9 a kadar sürer hmm şimdi siz dersinşz biz 75 lwl slotları nasıl kesicem . arkadaşlar iyi dinleyin DİKKAT ailenizde en az 2 sader olmalıdır + 2 holy mage
crusader ler keserken siz grubuna girmeye çalışın almazlarsa 2 kuruş koklatın alırlar
crusaderler keserhen holy ler onlara can yükler be 1 lodda bizim aile tüm map yapıyoruz hadi size kolay gelsin arkadaşlar i oyunlar
crusader ler keserken siz grubuna girmeye çalışın almazlarsa 2 kuruş koklatın alırlar

crusaderler keserhen holy ler onlara can yükler be 1 lodda bizim aile tüm map yapıyoruz hadi size kolay gelsin arkadaşlar i oyunlar

- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 71
- MmoLira
- 30
- DevLira
- 0
arkadaşlar dier cevabımı okudunuzmu bilmiyorum en baştan alalım
arkadaşımız ilk önce lodu sordu deil mi ?
evet
onun için ondan başlıyorum
arkadaşlar lod un önemli kısmı güzel bir aile dir
güzel aile olduktan sonraa problem yok
loda mt kream danda gidilebilir ama çoğu kişi malcımdan ışınlanır
şimdi diceksiniz ki 75 slotları nası kesicem tek başıma
arkadaşlar lodda tek başınıza kesmiyosunuz
siz diceksiniz ks olmazmı
tmm bide böyle deniyelim adam tek başına nası kessin. işte lodun özelliği arkadaşlar ks derdi yok
siz sadece bir saderin grubuna girmeye çalışın gelirsini oturun lodda adam 1 slot kesse nerdeyse 3 xp gelir bizim lodumuzda 40 slot kesiyoruz ama 1 toplayışta toplam deil sizde yapın bakın sp çıkar bekle anında iş 80 i vurur zaten iş ful 80 ama kartlarda 99
açıklamam bu kadar eksiğim varsa tamamlayın >Junior><Yigidoo<
arkadaşımız ilk önce lodu sordu deil mi ?
evet
onun için ondan başlıyorum
arkadaşlar lod un önemli kısmı güzel bir aile dir
güzel aile olduktan sonraa problem yok
loda mt kream danda gidilebilir ama çoğu kişi malcımdan ışınlanır
şimdi diceksiniz ki 75 slotları nası kesicem tek başıma
arkadaşlar lodda tek başınıza kesmiyosunuz
siz diceksiniz ks olmazmı
tmm bide böyle deniyelim adam tek başına nası kessin. işte lodun özelliği arkadaşlar ks derdi yok
siz sadece bir saderin grubuna girmeye çalışın gelirsini oturun lodda adam 1 slot kesse nerdeyse 3 xp gelir bizim lodumuzda 40 slot kesiyoruz ama 1 toplayışta toplam deil sizde yapın bakın sp çıkar bekle anında iş 80 i vurur zaten iş ful 80 ama kartlarda 99 açıklamam bu kadar eksiğim varsa tamamlayın >Junior><Yigidoo<
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)