noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Tecrübeli Arkadaslar Buraya Lütfen!!!!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan byshadow93
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

puhahahahahaha ulan ne güldüm be sizeeee aklıma bi fıkra geldii kısaca anşşatim adamın biri diyerine demişki benim hanım senin hanımı genel evde görmüş ötekide demişki senin karın iyide genel evde ne işi var aynen onun gibi olmusunuz zuhahahahahahahahahaha

mbr arkadaşlar bn tr serverinde 55 lwl kılıçlı savaşçıyım ve anlıyorum ki arkadaşımız loda girmeyi bilmiyor o zmn arkadaşımız ilk önce sağlam bir aileye katılmalı daha sonra da malcom aracılığla akşamkızılına ışınlanma perşomeni alıp (14k) oraya ışınlanır lod saat 3 te başlar ve ch deiştirerek 9 a kadar sürer hmm şimdi siz dersinşz biz 75 lwl slotları nasıl kesicem . arkadaşlar iyi dinleyin DİKKAT ailenizde en az 2 sader olmalıdır + 2 holy mage
crusader ler keserken siz grubuna girmeye çalışın almazlarsa 2 kuruş koklatın alırlar :D
crusaderler keserhen holy ler onlara can yükler be 1 lodda bizim aile tüm map yapıyoruz hadi size kolay gelsin arkadaşlar i oyunlar :)

arkadaşlar dier cevabımı okudunuzmu bilmiyorum en baştan alalım

arkadaşımız ilk önce lodu sordu deil mi ?
evet
onun için ondan başlıyorum
arkadaşlar lod un önemli kısmı güzel bir aile dir
güzel aile olduktan sonraa problem yok
loda mt kream danda gidilebilir ama çoğu kişi malcımdan ışınlanır
şimdi diceksiniz ki 75 slotları nası kesicem tek başıma

arkadaşlar lodda tek başınıza kesmiyosunuz
siz diceksiniz ks olmazmı

tmm bide böyle deniyelim adam tek başına nası kessin. işte lodun özelliği arkadaşlar ks derdi yok :) siz sadece bir saderin grubuna girmeye çalışın gelirsini oturun lodda adam 1 slot kesse nerdeyse 3 xp gelir bizim lodumuzda 40 slot kesiyoruz ama 1 toplayışta toplam deil sizde yapın bakın sp çıkar bekle anında iş 80 i vurur zaten iş ful 80 ama kartlarda 99

açıklamam bu kadar eksiğim varsa tamamlayın >Junior><Yigidoo<

arkadşlar son bişiy sölüyorum pi lerde iş kas kas bitmez :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri