- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaslar Ben 46 lvl im ve +1 ranger kartım var fakat gördümki 49 lvl de sp2 kartı alan arkadaslar var ve bildigim kadarıyla sp2 kart 35 iş seviyesinde aliniyor Fakat benim daha 24 Çok arastırdım ve kasmanın en ii yolu load diyorlar ama orası 75 lvl canavarlar yane benim kesemicegim türden Bu işin Baska Bir Yolu Varmıdır?Ve Load yapan bir aileye de girmek isterim Simdiden Teşekkür Edrim.
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 7 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 64
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
gidip Pi kesebilirsin veya boş bir servere geçip dander mi ne var düşük seviyeli canavarlar en köşeye gidip bota bırakabilirsin
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Cevapladıgın için çok teşekküler bende danderlere bota bırakıyorumda pileride deneyebilirim ama nerde olduklarını bilmiyorum yerlerini tarif edersen çok sewinirim simdiden saol
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 7 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 44
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
gidip Pi kesebilirsin veya boş bir servere geçip dander mi ne var düşük seviyeli canavarlar en köşeye gidip bota bırakabilirsin
MacroIceTR yaktım seni ban yicen hile sitesinde bulunmak he !!! Oyunda tanıyorum seni bnm ailemdeydin mrk etme en kısa sürede ban !!!
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 7 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 64
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
MacroIceTR yaktım seni ban yicen hile sitesinde bulunmak he !!! Oyunda tanıyorum seni bnm ailemdeydin mrk etme en kısa sürede ban !!!
geri zekalı ilk olarak oyundaki botları denedim yapamadım oyun kurallarına göre hile kullanmak yasak denemek değil
ikincisi senin bu hile sitesinde ne işin var dangalak :S şimdi istesem bende seni banlarım
üçüncüsü gay misin lan ismimi aklında tutuyon unutmamışta :S
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)