Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Aha b*ku yedik 2:d:d

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kara-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 360
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kara-

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
53
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 10 Ay 25 Gün
Başarım Puanı
85
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

BEYLER İLK BÖLÜMÜNDE BU ŞEREFSİZLERİN OYUNU 15.34 SAATLERİN HALA AÇMADIGINI BELİRTMİŞTİM ŞİMDİ İSE BU SEREFSİZLERİN TAHMİNİ NE ZAMAN AÇILACAGINI BELİRTECEĞİM:

Arkadaşlar şimdi bu srfzler oyun kapanmadan 1.5 gün önce oyunun sitesini kapatmışlardı nerden biliyosunuz derseniz perşembe günü öğleden sonra falandı kuzene üyelik almıştım akşam 10.30 gibi diger kuzene alamadım çünkü site kapanmıştı girişteki o çince yazı yazıyodu 1.5 gün sonra yani cuma gece 12 sularında kuzenin kuzeni oyuna girememişti bana msn den yazıyodu neyse eger 1.5 günlük bi yavaşlık oluyosa dün saat 16.00-16.30 gibi oyun açıldı dün den yarım gün sayarsak bugün de 1 gün ederse 1.5 gün eder bide bunların şerefsizlik payı vardır kısacası 0.5+1+serefsizlik payı=yarın öğlen gibi falan

+rep istemiyom ben zaten repciyim
bu arada longju ile ilgili bilgi veren herkese rep vermeye çalışıyom

yha amq açılsında isterse 1 sene sonra açılsın ? dimi bide çarlara bişey olmasın

çarlar gitti koçum 1 sene falanda beklemem bu inci falan 7 gün bedava olacaktı süresi bitmeden açılsında çarlar olsa zaten şuanda oyundaydım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri