HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
• Adınız :Talha
• Soyadınız :Güler
• Yaşınız :14
• Yaşadığınız Yer :Kocaeli
• Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :Ben Hiç Gm Lik Yapmadım
• Günlük Online Süreniz :Salı Günü Hariç Her Gün En Az 2-3 Saat
• Özellikleriniz :Samimiyimdir Arkadaşlarım Muhabbetimin İyi Olduğunu Söylerler...
• İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :talha_guler41@hotmail.com 05327735034
• Diğer / Ek :Beni Gm Yapmanı İstiyorum Yapmazsanda CAnın Sağolsun Ama İnşallah Gm Lik Şerefi Nasip OLuR...
Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri:Ben Dağa Önce Hiç Bir Serverda Gm'lik Yapmadım Gmliğin TAdına Bakmak İstiyorum.Daha Önce Gm Lik Yapmamış Diyenler Sizede Diyeceğim Ki Beni Gm Yapacaksınız Ki Tecrübem Olcak Size Yalvarmıyorum Ve İçimden Gelerek Yazıyorum....
• Soyadınız :Güler
• Yaşınız :14
• Yaşadığınız Yer :Kocaeli
• Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :Ben Hiç Gm Lik Yapmadım
• Günlük Online Süreniz :Salı Günü Hariç Her Gün En Az 2-3 Saat
• Özellikleriniz :Samimiyimdir Arkadaşlarım Muhabbetimin İyi Olduğunu Söylerler...
• İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :talha_guler41@hotmail.com 05327735034
• Diğer / Ek :Beni Gm Yapmanı İstiyorum Yapmazsanda CAnın Sağolsun Ama İnşallah Gm Lik Şerefi Nasip OLuR...
Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri:Ben Dağa Önce Hiç Bir Serverda Gm'lik Yapmadım Gmliğin TAdına Bakmak İstiyorum.Daha Önce Gm Lik Yapmamış Diyenler Sizede Diyeceğim Ki Beni Gm Yapacaksınız Ki Tecrübem Olcak Size Yalvarmıyorum Ve İçimden Gelerek Yazıyorum....
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)