HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
kusura bakmayin baslıgı buraya actim ama en iyi cevabı buradan alırım.
Bugun oyunu hiç bir şekilde oynayamadım. 15 kere dc hatası almısımdır hemde oyunun ortasındayken. bunlarda loss a yazılmıs her biri. Sadece bu hatayı alan benmiyim hele son oyunumda 78-34 gidiyordum bitimede 4 dk vardi bu oyunda bile aldım sikmaya basladı hiç oyun tamamlayamadım. Hackte yok neden böyle hatalar alıyorum anlamadım. Ticket attim bakalım cevap ne olacak gorecez ama döşedim ticketda yapacağınız oyun diyerekten girdim
bu sorunu anlayan yada bilen var mı çözümü nedir ?
Bugun oyunu hiç bir şekilde oynayamadım. 15 kere dc hatası almısımdır hemde oyunun ortasındayken. bunlarda loss a yazılmıs her biri. Sadece bu hatayı alan benmiyim hele son oyunumda 78-34 gidiyordum bitimede 4 dk vardi bu oyunda bile aldım sikmaya basladı hiç oyun tamamlayamadım. Hackte yok neden böyle hatalar alıyorum anlamadım. Ticket attim bakalım cevap ne olacak gorecez ama döşedim ticketda yapacağınız oyun diyerekten girdim

bu sorunu anlayan yada bilen var mı çözümü nedir ?
ticket'in cevabını mail adresimimi atiyorlar. suan için goremedimde ?
eyvallah sagolasin cevap için
eyvallah sagolasin cevap için
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...