Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
Hikaye Ekle

Şamata Gırgır

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan değerlitaş123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 474

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Evet Arkadaşlar Şimdi Size Çok Komik Dans Videosu ve qerÇekten Gülmekten Gözlerinizden Yaş Gelcek Bir Fıkra Anlatcam :ka19::ka19::ka19:

İlk Önce Video;

[GAMESELF] [/GAMESELF]

Göremiyorsanız>

Ve şimdi Fıkra

Evli Bir Çift Varmış Karısı Eşine Kocacım Kapı Gıcırdıyor Yaparmısın Demiş Oda Ben Marangoz muyum Demiş Karısı Eşine Kocacım Çeşme Su Kaçırıyor Yaparmısn Demiş Oda Ben Sucumuyum demiş

Ertesi Gün Kocası İşe Gidmiş Akşam Eve Geldiğinde Bakmışkı Kapı Gıcırdamıyor Bakmışki Musluk Su Kaçırmıyor

Karısına Sormuş Bunları Senmi Yaptın Diye Karısı Karşı Komşumuz Levent Bey Yaptı Demiş Kocası Ama O Şerefsz Karşılıksız Hiçbişe Yapmazki Demiş Karısıda Zaten ÖYle Oldu demiş Bana Ya Bana Pasta Yaparsın Yada Benimle Yatarsın Dedi Kocası Çok Sinirlenmiş Ve Meraklı Bir Şekilde Sormuş Peki ya Sen neyaptın

Karısıda Ben Pastacımıyım demiş xddd :l03::l03::l03::l03:

Ve şimdi Fıkra

Evli Bir Çift Varmış Karısı Eşine Kocacım Kapı Gıcırdıyor Yaparmısın Demiş Oda Ben Marangoz muyum Demiş Karısı Eşine Kocacım Çeşme Su Kaçırıyor Yaparmısn Demiş Oda Ben Sucumuyum demiş

Ertesi Gün Kocası İşe Gidmiş Akşam Eve Geldiğinde Bakmışkı Kapı Gıcırdamıyor Bakmışki Musluk Su Kaçırmıyor

Karısına Sormuş Bunları Senmi Yaptın Diye Karısı Karşı Komşumuz Levent Bey Yaptı Demiş Kocası Ama O Şerefsz Karşılıksız Hiçbişe Yapmazki Demiş Karısıda Zaten ÖYle Oldu demiş Bana Ya Bana Pasta Yaparsın Yada Benimle Yatarsın Dedi Kocası Çok Sinirlenmiş Ve Meraklı Bir Şekilde Sormuş Peki ya Sen neyaptın

Karısıda Ben Pastacımıyım demiş xddd

Bnu bliodm ama aklma geldikçe glüom :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri