TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle

ReDinfanTRY SAVAŞ AÇIYORUZ

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RoBBeN99
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 40
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ciqdem sana saygim sonsuz ! Kenjiyi görme firsatim olmadi ama suralara karsi cok pasifsin ! :D

Aynen Kenjiyi Görme Baskanın Anlatır sana son halini :D

Aynen Kenjiyi Görme Baskanın Anlatır sana son halini :D

Kenji ile mi korkutuyorsun beni :D biz savasa davet ettik sizi ama siz farkli farkli bahaneler üretmektesiniz yarinki dersimiz 3 te o zaman kadar kayda deger seyler bbekliyoruz :D

GÖRMEDİGİMİZ SEYE İNANMAYİZ BİZ ! :d :d

Biz Savasa Davet Ettik Sizi Diyosn Benm Loncam yokkı Tek mi Geleyim ? :D Bekleyın Az Dıyorum Allh Bilir Siz Yakında Yabanı Kopek Kesildi Muhafız tarafından Diyede Konu Açarsnz Oyundan Halledn Bu işleri :D He Bu arada Ders İstiyorsn Verebilirm :)

Biz Savasa Davet Ettik Sizi Diyosn Benm Loncam yokkı Tek mi Geleyim ? :D Bekleyın Az Dıyorum Allh Bilir Siz Yakında Yabanı Kopek Kesildi Muhafız tarafından Diyede Konu Açarsnz Oyundan Halledn Bu işleri :D He Bu arada Ders İstiyorsn Verebilirm :)

Vala kimse umrumda degil benim herkese söyledigim 4 senelik metin2 kariyerim var ilk pwp im bu senin ise tüm kariyerin pwp sonucta kolay yoksa kasamazsin ! :) su ana kadar 83 savasci 81 ninja 72 sura vardi bunlarin 2 si satttim 1 ban yedi son oalrakda estergonda 68 lwl savascimi ve 70 lwl ninjami sattm isminide vereim git konus adamla ! Vala Yabani köpek yerine
seni kessek ! öyle daha mmoda olur bu siralar aynı sey degil mi ? Sonra yazma o zaman I love you ReDinfanTRY gir loncaya öyle konus .... ii forumlar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri