Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

ReDinfanTRY SAVAŞ AÇIYORUZ

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RoBBeN99
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 40
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

byburak01 ben laflarima dikkat ettm sen bana yardim etme gerek duymuyorm biz burdan ihtiyaç duyup bilgilendiriyoruz herşeye atliyorsn hepimiz biliyoruz lütfen muhattap olma // sana gereken cevabi verildigi zaman bildiriorsn biliors .D

1.si bu senin isteyip istememnle olmuo canm kardesm 2.si ben uyelere yardım ederken sana yardım edeymmi diye sormam orasi sizi seni hiç ilglendirmez istedigim konu hakkında yorum yapar istedigim kisiye yardımcı olurum :) canm kardesm bana saygısız argo hakaret içeren kelimeler kulanıldıgı surece gorevimi yapip bldiriyorum konu taşınmış tartışmaya gerk yok canm benm.:)

ıns savas olurda sankı byburak redınfantry tarafında gıbısın bır hıc var ıcım de bana oyle geldı yanı yoksa konu gayet yerınde bır konu anlıyamadım yanı

ekrem abi takma böyle bişey yask deil ozmn loncalar bölümü olmazdi yada lonca savaş bölümü gibi bisi açmalari lzm

doktor bu ne dedim
doktor dediki o bir deli takmayin kendi haine birakin bosver kirici yorumlar yapar saygi yi unutur yaş farkini unutur büyüklerini kirar dvm edin ekrem abi takmayin buragi :D

EstagfurrulaĞ :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri