Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
1:Adınız Ve Soyadınız:tolga arslan
2Dogum tarıhınız: 15/08/1990
2
vp Serverlerde Gorev Aldınızmı:Evet 6 Serverde
4:Serverlerde Habgı Konulardan Anlarsınız:Her türlü sorunda elimden geldigince Yardımcı olurum.Yapamadığım Birşey Olursada Araştırarak Bulabilirim.
5:Günde Kaç Saat Acıksınız
5-7 Saat Arası
2Dogum tarıhınız: 15/08/1990
2
vp Serverlerde Gorev Aldınızmı:Evet 6 Serverde4:Serverlerde Habgı Konulardan Anlarsınız:Her türlü sorunda elimden geldigince Yardımcı olurum.Yapamadığım Birşey Olursada Araştırarak Bulabilirim.
5:Günde Kaç Saat Acıksınız
5-7 Saat Arası
1:Adınız Ve Soyadınız
idem Ösge Bayrak
2ogum tarıhınız:1994
2
vp Serverlerde Gorev Aldınızmı:2 defa VPS 8 defa Hamachi 2 yıldır Tr Oynadım 6 Ay Pvp...
4:Serverlerde Habgı Konulardan Anlarsınız:Navicat,Gm Helper[Fazla Deqil] Program Deqil Ama Kodlarida Bilirm Ezbere Cok Bilmem Ama xD
5:Günde Kaç Saat Acıksınız:İşte Burda Durun xD [Gunde Bn Ya 7 Yada 10 Saat Onlıne Olabilirim Eger Az İse Kusura Bakmayın Okulum Var Lise 2 Ye Gidiyorum Oyun için DersLerimden Geri Kalmam Facem: osge didem bayrak Msn:bittercikolatam34@hotmail.com
idem Ösge Bayrak2ogum tarıhınız:1994
2
vp Serverlerde Gorev Aldınızmı:2 defa VPS 8 defa Hamachi 2 yıldır Tr Oynadım 6 Ay Pvp...4:Serverlerde Habgı Konulardan Anlarsınız:Navicat,Gm Helper[Fazla Deqil] Program Deqil Ama Kodlarida Bilirm Ezbere Cok Bilmem Ama xD
5:Günde Kaç Saat Acıksınız:İşte Burda Durun xD [Gunde Bn Ya 7 Yada 10 Saat Onlıne Olabilirim Eger Az İse Kusura Bakmayın Okulum Var Lise 2 Ye Gidiyorum Oyun için DersLerimden Geri Kalmam Facem: osge didem bayrak Msn:bittercikolatam34@hotmail.com
20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)