noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Yardım eden +rep denizinde boğulacak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sedo805
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 868

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

:(:rolleyes::(:(:(:(yhaf arkadaşlar düne kadar metin2 de hiçbir sorun yoktu bugün metin2 yi açarken auto patc h te aynen şöyle yazıyor other program is already patching
waiting on exit process çözene istediği rep istediği 30küsur çar vericem bende çar bol yeter ki yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm !!!!!!!!

:(:rolleyes::(:(:(:(yhaf arkadaşlar düne kadar metin2 de hiçbir sorun yoktu bugün metin2 yi açarken auto patc h te aynen şöyle yazıyor other program is already patching
waiting on exit process çözene istediği rep istediği 30küsur çar vericem bende çar bol yeter ki yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm !!!!!!!!

arkadasım waiting on exit process= cıkıs surecı beklenıyor demek bekLıycekSn

yha bu problem 4 gündür var geçeceğini sanmıyorum ayrıca öyle auto patch açıken beklediğinde de hiç. bişi omluyor yardım yhaaa yardımmmmm

Arkadaşım o zaman metin 2 Türkiye'nin sitesinden girip oyunu tekrar indireceksin büyük ihtimalle sorun sende olan m2Tr dediğimi yap yeniden indir ve kur sorun çözülecektir büyük ihtimalle.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri