- Konular
- 51
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 68
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 27 Gün
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
DeviLmt2 ye hosgeldinizsw güzel başlangıç 94 lwl ve efsunları çok süper gm alımı var ve çok kolaydır abartmıyom ama harbiden sw güzel mc ve agı veriyim
DeviLmt2-16 şifre 123 tür mc:5.78.130.157 gelin sw çok güzel bi sw gel pvp dedigin böle olcak hamachi den hiç bbukadar zevk almamıştı bu sw çok güzel ag orda hadi gelin daha yeni dolmadan koşun acele edin hadi çok güzel pvp gm alımı var hemde basit gelin gelin gelin acele süper pvp daha böle pvp görmedim hadi geli,n ya böle pvp görmedim çabuk gelin süper hamachi koş gel oyun hadi glein süpe çok süper serve gelin acil :ka19:gm olmak isteyen gelsin
DeviLmt2-16 şifre 123 tür mc:5.78.130.157 gelin sw çok güzel bi sw gel pvp dedigin böle olcak hamachi den hiç bbukadar zevk almamıştı bu sw çok güzel ag orda hadi gelin daha yeni dolmadan koşun acele edin hadi çok güzel pvp gm alımı var hemde basit gelin gelin gelin acele süper pvp daha böle pvp görmedim hadi geli,n ya böle pvp görmedim çabuk gelin süper hamachi koş gel oyun hadi glein süpe çok süper serve gelin acil :ka19:gm olmak isteyen gelsin
- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 40
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 6 Gün
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
asgddddddsadddddddddddddddddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
- Konular
- 53
- Online süresi
- 721s
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 113
- TM Yaşı
- 16 Yıl 14 Gün
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
kardesş ben GM olmak istiyorum
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)