Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
arkadaslar ben bi car kastım we bu car ı size anlatcam
statlar :full hp gidilmeli
skiller:hava kılıcı master olmalı sora ofke sora kılıc cevirme
neler takmalıyız:kasarken cift elle tutulan silahlar we hileyle ws de kılıc takmalı
bol kritikli hpli itemler takmalıyız delici wurus da cok işe yarar ama bol para gerekcek nası yapcz ¿?¿30 lwlken elimize bi kılıc alıp hava kılıcı we ofke hariç hiç bi skill basmadan 34 -38 lwle kadar yabani okcularda kasın hatta cekmeyle kasın dolu duser gidin satın bunları madalyon kasın satın gidin bol bonuslu takılar zırhlar alın hava bklar alın.yenilmez olursunuz
cekme acarak 25 lwlde yabanilerde kolay kasılırsınız 28-30 lwllerde mistiklerde kasın yatmazsınız kdp cıkarır satarsınız elinize +8 +9 dolu alırsınız +9 aslan alırsınız
hpoli we bkritikli itemlerle 30 lwlken 45 lwl alırsınız ben alıyorum ama fazla online olup gunde 2 tane felan dolu kdp dusurmeniz lazım benden bu kadar .