Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

LordOfRings FARKIYLA

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RoBBeN99
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
İnan Bu Konuyu Açan Arkadaş Ona Sesleniyorum Dostum Sende Yap Seninde Olsun Güçlü Olan Bu Oyunda Kazanır Hem Şu Ana Kadar Sandık Çalmadık Çalmayızda Ve Birşey Daha Önceden Kırmızı Ejderha Kesmiştik 90 Sandık Ne var Ne yok Dağıttık Kendimize cep harcligi o da 100 m küre parasi baskada yok anladin mi birşey daha ben LordofRings xxDARK2816xx AngeLTM Sadece İşimizi Yaparız Kayayı Kimseye Bırakmayacağız Haberiniz Olsun

Kimlerleyim bak canımı sıkma arkadaşım burada çalan kimse yok, zaten o metinin tamamını ben kestim, aksini idda eden varsa kanıt göstersin...Sende boş boş konuşup sinirlerimi bozma..Burada oyun kuralları çerçevesinde yaptıgımızı yapıyoruz..Bu adam bana laf yetiştirecegine dc ve 4x kullananların peşine düşsün onlarla mücadele etsin..

bişey olmaz ilk çıktığı gün ben taşı 3 kez kestim bir shaman olarak ama sadece 3 tane savasci sembolü kazandim :)) Dc kullananlar saolsun takmıyorum ya sabır diyoruz bakıma az kaldı bakalım herşey dediğiniz gibi mi olacak yoksa daha da mi kötüleşecek .. Sabirla bekliyorum :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri