- Konular
- 58
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 92
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bu Klavuz tamamiyle kendi elimle yazılmıştır ve bütün savaşçı bilgilerimi paylaşacağım ilk olarak stat sralaması 2 hp 1 str dır neden diye sorarsanız hava kılıcı sayesinde str açığı olmayacaktır hp niz yüksek olursa hem rahat kasılır hemde ws lerde rahat yenersiniz daima hpli itemler giyin mutlaka gümüş bilezik kullanın iteminiz +6 (kılıç için) zırh için +7 bakın 21 lwlden sonra sizin için 41 e kadar süper bir kasılma dönemidir eğer beşgen kalkan +7 yaparsanız 30 lwlde siyah ork bile kesersiniz tabi zırhınızda +7 olacak gelelim skill lere ilk master hava kılıcı hem normal vuruşları hemde skill vuruşalrınızı arttırır eğer ws yapacaksınız 2. masteriniz öfke olsun ve en az +6 kılıç kullanın diyorsanızki ben ws yapmicam kasılacam 2. masteriniz kılıç çevirme olsun hem toplu keser hemde ucuyla ve kritik değerse (ws için) rakibinizin işi biter kılıç çevirme master olacksa en az öldürücü darbe taşı +2 basın kılcınıza skiil sıralaması şöyle WS
1-Hava Kılıcı
2-Öfke
3-Üç Yönlü Kesme
4-Kılıç Çevirme
5-Hamle
KASILMAK İÇİN (Tavsiyem)
1-Hava Kılıcı
2-Kılıç Çevirme
3-Öfke
4-Üç Yönlü Kesme
5-Hamle
TAMAMEN KENDİ EMEĞİMDİR HİÇ ALINTI YOKTUR KENDİ DENEYİMİMLE YAZDIM YORUMLARINIZI BEKLİYORUM...
1-Hava Kılıcı
2-Öfke
3-Üç Yönlü Kesme
4-Kılıç Çevirme
5-Hamle
KASILMAK İÇİN (Tavsiyem)
1-Hava Kılıcı
2-Kılıç Çevirme
3-Öfke
4-Üç Yönlü Kesme
5-Hamle
TAMAMEN KENDİ EMEĞİMDİR HİÇ ALINTI YOKTUR KENDİ DENEYİMİMLE YAZDIM YORUMLARINIZI BEKLİYORUM...
- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 64
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
güzel ama öfkenin pek fazla işe yaramadığını söyleyenler var
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)