HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
.... kutlu olsun 

Ama böylede olmaz ki
Avatar Değştirdim kutluyorum,Yeni imzam kutluyorum,Tuvalete gittim kutluyorum,nefes alıyorum kutluyorum,su içtim hadi kutlayalım, Firefox indirdim kutlayalım.. Chorme indirdim kutlayalım..
Sen bir moderatörsün dikkat etmen lazım.Yaptıgımız her seyi kutlasaydık gunde 100 Lerce konu acabilirdik...
Avatar Değştirdim kutluyorum,Yeni imzam kutluyorum,Tuvalete gittim kutluyorum,nefes alıyorum kutluyorum,su içtim hadi kutlayalım, Firefox indirdim kutlayalım.. Chorme indirdim kutlayalım..Sen bir moderatörsün dikkat etmen lazım.Yaptıgımız her seyi kutlasaydık gunde 100 Lerce konu acabilirdik...
Ama böylede olmaz kiAvatar Değştirdim kutluyorum,Yeni imzam kutluyorum,Tuvalete gittim kutluyorum,nefes alıyorum kutluyorum,su içtim hadi kutlayalım, Firefox indirdim kutlayalım.. Chorme indirdim kutlayalım..
Sen bir moderatörsün dikkat etmen lazım.Yaptıgımız her seyi kutlasaydık gunde 100 Lerce konu acabilirdik...
Yani

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)