Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

yazklar olsun onurbaba15

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan turkmmo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 562

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

bu char soyupta övünen aarkadaşlarımıza bir söz söyyeyegim...

şerefsizler bide övünüyorsunuz yav siz kimsiniz ya bide yok ben bu kdar char çaldım yazık ya insanlıkmı kaldı ya bu övülecek bir konmumu arkadaşlar yani char soysun sölesin şu kadar char soydum die böyle bir karaktersizilik şerefsizlik olamaz ya tövbe tövbe bunların bir allah belasını vesin diorum yani yazık ya bunların suratına tükürmek lazım ..Hile yapmayın demiorum bende hiel yapıom ama ne char soyması ya ya insanlık öldümü ya ama bu böbürlenen arkadaşlarmızda insanlık ruhu mu kalmış ki kardeşler...Yani bu ne demek ben şu kadar char soydum çete kurdum oyunda tereör estiriom ya yazık ya size acıom o char soyanlar yaptıklarınızın insanalrın yapamayacagı birşey bunu hayvanalr bile yapmaz ya

ewt krdş ama butun forumdakı yazıları sen yazıosun yha kımse yazmıo bıkersinde bende soyuldum ama ıyıkı soyulmusum ve sımdı 34 lwlim +7 olumcul plaka zırh +6 kırmızı demır pala +6 savas kalkanı +5 abanoz kupe +4 yesım tası kolye + 4 altın ayakkabı + 4 abanoz bilezik var allahıma sukurler olsun

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri