mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
berkmenoo 1
berkmenoo
Hikaye Ekle

LordMt2-Çok Zordan/Çok Kolaya.-5 Server...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berkankaya55951
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle arkadaşlar hepinize Selamun Aleyküm...
Bu konuyu açmamın sebebi benim de oynamış olduğum LordMt2 pvpsini size tanıtmak... Öncelikle Ares Serveri (En Zor):
Bu serverda hiç NPC yok bu server en zor serverdır. Sonra Artemis Serveri (Zor):
Bu serverda ise Başlangıç 65 level olup Su Perisi ve E.Tanrısı ile başlarsınız. NPClerde ise Yüksek level itemleri yoktur. Eveeeet. Sıra geldi Benim Oynadığım Servera Pegasus'a (Orta):
Bu serverda +Basma itemleri Markette satılır Zırh satıcısında Çelik +2 +7 E.Tanrısı +8 Altıntaş +9 Mavitaş +9 Ejderha Plaka +9 Ölümcül +9 Aslan +9 Kaplan +9 Keşiş 41 Levellik kaskı +9 V.B. Vardır. Zırh satıcısına tıkladıktan sonra Orada önünüze Savaşçı İtemleri-Ninja İtemleri-Sura İtemleri-Şaman İtemleri Gelir ve üstte yazmış olduğum Tüm Karakterlerin Zırhları Vardır. Zırh satıcısında ayrıca takılar bölümü de vardır. Benim Aldığım İtemlerin Parasını Söyliyeceğim Çünkü diğerlerinin fiyatlarını bilmiyorum. Anka Ayakkabı 30-20 K Abanoz Küpe 0 yang Cennet kolye 20 K Cennet bilezik 30-50 K... Silah satıcısına gelelim. Bu NPC'de 1-20 20-36 36-45 45-65 65 ve Üstü İtemler vardır. 45-65 arasında 65 level 2.seviye silahlar vardır (Muho+7 Hortlak+7 V.B). 65 Level ve Üstü itemlerde ise 45-65 level itmelerinin oraya sığmayan Hortlak+7 Azap Kılıcı+2 Yarı İnsan Kılıcı +2 Siam Bıçağı +2 V.B... Demircide ise +6 ya kadar itemleri YANMAZ ve para ister, +6 Sonra İtem Ve Para İster ve YANAR. 100 K ya Büyülü Metal alabilirsiniz. İnciler Markette 1M Yang Tüm +Basma itemleri 300 Yang... P-G-At-Kahraman (Patron)-Zalim (KatilxD) Npcleri Pegasus Npc'sinde Vardır. Saç Stilleri Öğretmenlerdedir. Oyun %70 Türkçedir. Bazı yerleri Almanca. 1 Level Başlangıç 1 Level item serili başlangıç. Başlangıç yerinin yanında bir de şehirde Pegasus Npc vardır. +3 Taşlar 30K +4'e 100 K +5'e 200 K istiyor. Epic Sura şehirde. 65 Level 2.seviye silahların 80 Silahına dönüşümü Açık. Azrail Katı-Buz Zindanı 2.Kat-Kızıl Orman Ve Aklıma GELMEYEN HER ŞEY AKTİF... Gmler Çok İlgileniyor. Ben KIRMIZI BAYRAKTAN S2MLe100LesH Kırmızı bayrak olmanızı tavsiye ederim GMLER KIRMIZI BAYRAK. Bu pvpyi çok sevdim. 2 senedir açık. Zeus şu anda kapalı. 4x Korumalı. Efsunlar (Maksimum): 2 K HP-15 Yarı İnsan-15 Kılıç-Çif El-Bıçak-Yelpaze-Ateş-Çan V.B.-15 Kritik-15 Delici-8 Zehirleme-8 Yavaşlık-8 Sersemlik V.B EFSUN BASMA ARTTIRMA KAĞIDI 1 YANG TAŞ SANATI KİTABI 100 K Zeus Şu ANda kapalı olduğu için kısaca anlatıp geçiceğim Zaten En Kolay swmiz.
90 LEVEL İTEMLERİ (İLAHİ-KUTSAL V.B.) KRALİYET 0 YANG... SIRA SİTEMİZİ VERMEYE GELDİ. ASLINDA SİTE YAZABİLİYORUM AMA GENDE GÜVENLİK AÇISINDAN YAZDIKLARIM GİTMESİN DİYE BOLUKLU YAZIYORUM. (Lütfen boşlukları siliniz...): h t t p : / / w w w . l o r d m t 2 . c o m /
Saygılarımla. 1 Teşekkür-Yorum-İsterseniz +Rep verin Ricam Olur. :ka19: Hadi İyi Günler... :ka19:;):):l04:

1 Teşekkür-Yorum-İsterseniz de +Rep yeter. +Rep vermek için konunun sol alt köşesindeki teraziye basıp ne kadar vermek istiyorsanız ona basın +Repiniz oyksa 1 Teşekkür yeter Saygılarımla...Ka19:)

Kapalı değil arkadaşlar Şu anda bakımda gm ile irtibattayım ben her gün Sitedeki yeni 4x korumalı packı indirin görürsünüz. Eski pack ÇALIŞMIYOR...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri