noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Hesap Soyulmaları - Yang Satıcıları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FarukTr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 766

FarukTr

Level 5
TM Üye
Konular
272
Online süresi
3m 35s
Reaksiyon Skoru
88
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 8 Ay 16 Gün
Başarım Puanı
141
MmoLira
11
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Hesap Soyulmalari - Yang Satıcıları

Değerli Metin2 Oyuncuları,

hesap soyulmaları konusunda sizleri her zaman resmi işlemleri başlatmanız konusunda yönlendirmeye çalıştık ve kiminiz de bunu yapmaya başladı. Konuyla ilgili ilginç gelişmelerden birini 7 ay önce bende Soyuldum, Bugün hırsızı bulundu . :) başlığında görebilirsiniz.

Oyun içersindeki botlara karşı ne kadar sertleşirsek, bu botları yönlendiren kişi ve kurumlar da sizlerin oyun eşyalarına o kadar daha fazla göz dikiyor. Oyun içersinde görmüş olduğunuz botların ve hile hesapların tek amacı Yang toplayıp bunları sizlere satmak. Bunu yapamadıklarında hesaplarınıza göz koyup, eşyalarınızı çalıyor ve sonra bunları yine sizlere, arkadaşlarınıza satıyorlar.

Lütfen artık biraz daha duyarlı olun, yasal haklarınızı arayın ve bu gibi hırsızlara göz açtırmayın.

Bazı oyuncularımızdan bir konu hakkında ticketlar aldık:

Madem, Yang ticareti gerçek değerler karşılığında yasak niye sizin resmi E-Pin (kupon) lerinizi satan yerler Yang da satıyor?

Gameforge olarak bizim e-pin satışı konusunda tek anlaşmalı olduğumuz yer Gamesultan şirketidir. Bu diğer satıcıları kuponlarını bizden yani Gameforge şirketinden değil direkt veya indirekt olarak Gamesultan şirketinden tedarik etmektedirler. Bu konunun denetimi konusunda Gamesultan ile konuşmalarımız devam ediyor.

Ödemenizi E-Pin metoduyla yapmak isterseniz lütfen duyarlı olun ve alımınızı sadece direkt olarak Gamesultan şirketinden veya illegal ticarete girmemiş olan satıcılarından yapın. Yang satışında bulunan internet cafe veya internet adreslerinden asla ve asla alışveriş yapmayınız.

eğer hile yapmıyorsan internet kafeden girmiyorsan başkasıyla beraber hesabı kullanmıyorsan çar nasıl soyulacak

Sen Hiç KeyLogger Duymamışsın!!

kardeşim genede tskrler ama saten ctrl+alt+delete yap orda islemler var services exe nin yaninda system yerine admin vb seyler yazarsa keylooger var ben herseyi indirmeden öncfe virüs totala tarattiriyorum o yüzden ve anti virüs nod32 4 sagolsun lisansi aldigim icin cok da iyi kardes hem ben internet cafeden m cekerim ama adami oyalarim ctrl alt delete felan yaparim keylogger varmi diye bakarim varsa vazgectim derim gamesultan olsa olsa pahali satiyor kardes ama emegine saygi lütfen benim üstümdeki teraziye tiklayip 1905 yazarmisin? :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri