noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

lütfen acil yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SirguardiaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

SirguardiaN

Level 1
Üye
Konular
2
Online süresi
3h 3m
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 9 Gün
Başarım Puanı
60
MmoLira
31
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arkadaşlar benim 2 sorunum var
1.si metin2 yi açtığım zaman auto patch de bu hata geliyor
Failed to decompress! config.exe.lz, size 69433, errno -4
Please restart program!
2.si ise 33 lwl zihinsel savascım var ama ben yüzbasından görev alamıyorum normalde 1. köyde yüzbasına gitmem gerektiğini gösteren ufak haritada ki yüzbasının olduğu yer yanıp sönüyor yüzbasına gidip tıkladığımda ise üstündeki ok gidiyor ama ben görevi alamıyorum lütfen yardımcı olun ticket olarak bu sorunu gönderdim ama 4 gündür cvp gelmedi ve bende bilen biri vardır belki diye burada paylasmak istedim lütfen yardımcı olun bana şimdiden teşekkürler hepinize...

basta 1. soruna cvb metın2 yı sılıp yuklemen gerekmektedır . oLmazsa ozelden msj at .. 2sı baska bayraktan gorew alamazsın bence bı gorewı wermemıssındır ıyı ßak metın kesme gorewlerı war yanıp sonmesıne gerk yok gıt sen tıkla yuzßasıya .:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

basta 1. soruna cvb metın2 yı sılıp yuklemen gerekmektedır . oLmazsa ozelden msj at .. 2sı baska bayraktan gorew alamazsın bence bı gorewı wermemıssındır ıyı ßak metın kesme gorewlerı war yanıp sonmesıne gerk yok gıt sen tıkla yuzßasıya .:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

kardeş 1. sorunu cözdüm ama 2. sorunda yüzbasından en son savas metni görevini aldım onu da kestim ve kendi ülkemdeki yüzbasından almaya calısıyorum ama alamıyorum görevi yüzbasıya tıkladığımda hiç bişey gelmiyo ekrana üzerindeki ok sönüyo o kadar sol tarafa da görev yazısı gelmiyo

ya lütfen yardım edin artık yüzbasıdan görev alamıyorum yardımcı olun lütfen....

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri