- Konular
- 132
- Reaksiyon Skoru
- 55
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 122
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Hahaha Tabi Kesin Öyledir Bırakın milleti Dolandırmayı Herkez Gerçeği Anladı Sana İş Yok Koçum Başka Şeyler Kovala![]()
ya ne biçim adamsın kendin alyasofttan host alıyorsun bişi yok biz subdomaın alıncamı sahtekar oluyor kendın mılletı kandırıposun 1 gb ramle o filipinler lokasyon 100 kısı kaldırmaz kendınde bılıosun kaldırmayacagını ama satıyorsun işte sahtekar
- Konular
- 127
- Reaksiyon Skoru
- 15
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
niye gereksız gereksız iftira atıyorsunki.ben sadece alyasofttan sunucu alıyorum bir sorunlada karsılasmadım.tmm siteleride alyasofttan alıyorum ama kendi konumdada belirttigim referanslar alyasofttun degil benım kendı referanslarım.gelsin cıksın bu twistero v.s benı dolandırdı vps mi vermedi desin en adı şerefsiz olayım.alyasofttun hatası varsa yada yoksa bu benı ılgılendırmez benle bagdastırılamaz.
Adam aldı parayı 2 ay sonra vds verdi ve verdikleri vdsye vds demeye bin şahit ister...Tarayıcım olsa makbuzu ve vds nin teslim ediliş tarihini koyacam...
- Konular
- 79
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 26 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Konuyu Başka yerlere Cekmeyin adam ne sormus siz ne diyorsunuz Alyasoft tun belgeleri var muşterileri belli siz kasmayin kendinizi Her sey ortada
- Konular
- 132
- Reaksiyon Skoru
- 55
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 122
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
madem var elinde neden şikayet etmıyorsunkı ozaman 2 ay olmus kafa anca sımdımı bastı
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...