HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Kardeş kesinlikle alyasoft, trksoft vb. alma adamlar dolandırıcı.Destek sıfır ve müşterileriyle 40 yıllık ahbapları gibi yılışık bir şekilde konuşuyorlar...Fiyat uygun fakat server sürekli atar, 150 kişide lag yapar ve yardım istediğinde ticketina 1 hafta cevap gelmez emin ol.Bence rüzgarteknoloji en iyisi hem destek hem makine bakımından...
adam olana adam gibi cevap verirler bana neden çok kibar bi üslupla cevap veriyorlar yılışık olana yılışık cevap verirler
bende alıyorum alyasofttan dedicated,vps,web hosting bende neden bir sorun olmuyor.sadece bana 30dan fazla hizmet veriyorlar ve hiç bir sorunla dolandırıcılık gibi bir sorunum olmadı.en eski firmalardan birisi y.s belgesi alalı 3 yıl olucak adamların sen bsşa bi firma sölesene y.s belgesi alalı 3 yıl olan bi firma.
kimseyede iftira atma
Kardeş kesinlikle alyasoft, trksoft vb. alma adamlar dolandırıcı.Destek sıfır ve müşterileriyle 40 yıllık ahbapları gibi yılışık bir şekilde konuşuyorlar...Fiyat uygun fakat server sürekli atar, 150 kişide lag yapar ve yardım istediğinde ticketina 1 hafta cevap gelmez emin ol.Bence rüzgarteknoloji en iyisi hem destek hem makine bakımından...
Merak ettım sen alyasoftan Aliş veriş yaptınmı Gercekten ?
Merak ettım sen alyasoftan Aliş veriş yaptınmı Gercekten ?
yaptık ve hala yapıyoruz sürekli müşterisiyiz adamla düzgün konuşmazsan oda sana gerekli cevabı verir ayrıca çok başarılı ve çok ucuz kimseyi kandırmıyolar bence cok güvenilir bi firma atın mail sorun server hakkında bilgi iste bakıyım

Haha Bunlar Bu Mecitten Trksfottan Makına Alıp SAtıyorlar 3 Kagıtcılar
Sonra makılanarı kapatıyorlar mıllet bana gelıyor
Elimde Turksofttan Kacan 5-6 tane musterı var
Adreslerini verebilirim.. Bunlarda yancıları işte
Sonra makılanarı kapatıyorlar mıllet bana gelıyor
Elimde Turksofttan Kacan 5-6 tane musterı var
Adreslerini verebilirim.. Bunlarda yancıları işteadam olana adam gibi cevap verirler bana neden çok kibar bi üslupla cevap veriyorlar yılışık olana yılışık cevap verirler
bende alıyorum alyasofttan dedicated,vps,web hosting bende neden bir sorun olmuyor.sadece bana 30dan fazla hizmet veriyorlar ve hiç bir sorunla dolandırıcılık gibi bir sorunum olmadı.en eski firmalardan birisi y.s belgesi alalı 3 yıl olucak adamların sen bsşa bi firma sölesene y.s belgesi alalı 3 yıl olan bi firma.
kimseyede iftira atma
twist1999 seni herkes tanıyor senin konuşmaya hakkın yok ama ben yinede söyleyim..Adamlar 2 aydır sunucumu vermiyor ve kanıtlayabilirim.tib.gov.tr şikayetimide geçiyorum en kısa sürede...Adamlara sizli bizli konuşuyorum bana neler diyolar ve dedim verin sunucumu artık 2 ay oldu şikayet edicem sizi diye adamlar diğer ticketlara cevap vermiyorlardı ama nedense buna verdiler ve sen nasıl müşterisin başka firmalar 3-5 gün bekletiyor dediler

Gül gül öldüm 2 ay bekledim bana 3-5 gün diyolar.Neyse dün verdiler makineyi ve gecikme sebebi olarak makinelerdeki p2p açığını kapatıtkları, saldırıyı önledikleri ve makinelerini türkiyeye taşıdıklarını söylediler. TABİKİDE YALAN! P2P açığı kapanmamış, serverde gm olunuyor, saldırı alıyor kendim denedim ve canlı destekten söylediğimde canlı desteği kapadılar 1 gün girmediler..Şimdi anladın mı?- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...