Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Yeni Patch Speed Hack [Denemedim. Sabitlideki Daha Sağlam]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JoJoPaPi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

JoJoPaPi

Level 8
TM Üye
Konular
695
Reaksiyon Skoru
121
Altın Konu
1
TM Yaşı
17 Yıl 2 Ay 19 Gün
Başarım Puanı
175
MmoLira
3
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bununla 2 Saat Uğraşamam diyorsanız sabitlideki konuyu direk indirebilirsiniz. Link İçin:
http://www.turkmmo.com/karahan-hileleri/54432-sok-sok-sok-karahan-online-speed.html

Adım - 1:

Cheat Engineyi İndirin

Adım - 2:
Oyuna girip karakterinizi seçin.

Adım - 3:
Cheat Engine çalıştırın.
Adım - 4:
Cheat Engine'in sol üstündeki parlayan pc ikonuna tıklayıp Twelvesky2 yi seçin.
Adım - 5:
Add adress manuellye tıklayıp 00C607F0 kodunu girin.Valueye istediiniz bi değer verin.

Bununla 2 Saat Uğraşamam diyorsanız sabitlideki konuyu direk indirebilirsiniz. Link İçin:
http://www.turkmmo.com/karahan-hileleri/54432-sok-sok-sok-karahan-online-speed.html

Mod iyi diyosun ama benim pc de ne ctrl+alt+delete de twelve2sky gözüküyor nede cheat enginede ??

Buna bi çare bulabilirsen sevinirim.

Mod iyi diyosun ama benim pc de ne ctrl+alt+delete de twelve2sky gözüküyor nede cheat enginede ??

Buna bi çare bulabilirsen sevinirim.
çareyi biliyorum. Boş olunca resimli anlatıcam. Anlattığım gibi Ben buldum diye alıntı yapıyorlar.

Ayrıca sabitlideki çalışıyor buna ne gerek duydun ki :)

Sadece speed hack için demedim ben biyerde başka kodlarda görmüştüm denemeye çalıştım ismi göremedim onun için

Knighda oldu bi ara yeni bi patch geldi knight gözükmüyodu bu oyun gibi 2 saat sonra bi program verdiler 2 veriyi silince knight gözüküyodu bu oyundada koxp gibi şeyler çıkarsa işlemlerde gözükmesi lazım diye düşündüm neyse artık ne zaman koyarsanız o zaman yaparız bizde.

ii qüselde biraz karışık sanki sabitteki daha alternatif:)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri