HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelikle Merhaba Arkadaşlar;
Şimdi sizlere benimde beğendiğim bir programı anlatacağım.Dün sizlere başka bir program daha tanıtmıştım.
http://www.turkmmo.com/mmomt2/540385-cok-seyleri-mmomt2yi-masaustunde-gizlemek.html
Ve şimdiki programımızın adı :ka19:''Deskspace'':ka19:Bu program bir bilgisayarın içinde 6 tane pc ye ayırıyor ve kısayol tuşlarıyla 1 den 2 ye 4den-6ya yani deskop 4'de mmomt2 açın,deskop 2 de internete girin.yani deskop 4'de yaptığınız deskop 4'de kalır.Dünkü anlattığım program gizleme programı idi.Buda bir gizleme programı hem bunda istedeiğinizi yapın
Programımızı gifli anlatım yaptım.Her emeği bende saklıdır...
Gifimizde görüldüğü gibi çok güzel bir program.Anlamayanlar özel mesajdan bana ulaşsınlar açıklarım.
LİNK:
Virüs Total Sonucu İçin Tıkla:
Şimdi sizlere benimde beğendiğim bir programı anlatacağım.Dün sizlere başka bir program daha tanıtmıştım.
http://www.turkmmo.com/mmomt2/540385-cok-seyleri-mmomt2yi-masaustunde-gizlemek.html
Ve şimdiki programımızın adı :ka19:''Deskspace'':ka19:Bu program bir bilgisayarın içinde 6 tane pc ye ayırıyor ve kısayol tuşlarıyla 1 den 2 ye 4den-6ya yani deskop 4'de mmomt2 açın,deskop 2 de internete girin.yani deskop 4'de yaptığınız deskop 4'de kalır.Dünkü anlattığım program gizleme programı idi.Buda bir gizleme programı hem bunda istedeiğinizi yapın

Programımızı gifli anlatım yaptım.Her emeği bende saklıdır...
Gifimizde görüldüğü gibi çok güzel bir program.Anlamayanlar özel mesajdan bana ulaşsınlar açıklarım.
LİNK:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Virüs Total Sonucu İçin Tıkla:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Emeğe +++REP Verilir
Sabitlenirse Sevinirim:ka19:
Nede Olsa Burası Mmomt2 Hakkındaki Herşey

Sabitlenirse Sevinirim:ka19:
Nede Olsa Burası Mmomt2 Hakkındaki Herşey
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)