- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Ayıp Ettiniz SeeCanMeWar Bnm Hesabımdı Ayıp Neden Kapadınız ...???
Ulan Ayıp günah natıkta kapatıtnız yazık o kadar paylaşıma verdiğim emege zamana yazık Artık Turkmmo Sitesi Güvenliğini Arttırsın Sıkı Durun 2 Aya Site Ortadan Kalkıcak.
Ulan Ayıp günah natıkta kapatıtnız yazık o kadar paylaşıma verdiğim emege zamana yazık Artık Turkmmo Sitesi Güvenliğini Arttırsın Sıkı Durun 2 Aya Site Ortadan Kalkıcak.
- Konular
- 695
- Reaksiyon Skoru
- 121
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 175
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
Yapmışsındır ki bi ayıp banlanmıştır. "Sıkı durun 2 aya site ortadan kalkacak" kısacık hayatımda bu ve bunun gibi onca laf duydum ki.... Ama 1 tane bile gerçekleşenini görmedim."
Ve ayrıca niye 2 ay ? Saldıran adam şimdi saldırır
. Kaldı ki saldırsan nolucak ? Klavyesi olan yazıyor.. Bunlar benim haddime değil ama böyle lamer görünce ....
Ve ayrıca niye 2 ay ? Saldıran adam şimdi saldırır
. Kaldı ki saldırsan nolucak ? Klavyesi olan yazıyor.. Bunlar benim haddime değil ama böyle lamer görünce ....
Son düzenleme:
- Konular
- 64
- Reaksiyon Skoru
- 31
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 8 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 112
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
ısrar ediyorum saldır bakalım ne yapabileceksin görürüz... düzgün bi isim koysaydınız nicke çocuk var kadın var anlayan anlıyor...
- Konular
- 21,048
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 5mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 20,130
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 8 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 854
- MmoLira
- 3,756,562
- DevLira
- -3
Ulan amele sana nickini değiştir diye pm atıldı değiştirseydin.
Hadi defol bu foruma büyüyünce gel. Senin gibi zeka fukaralarının bu forumda işi yok. Ağzımı bozdurma benim defol git bir daha da gelme foruma
Hadi defol bu foruma büyüyünce gel. Senin gibi zeka fukaralarının bu forumda işi yok. Ağzımı bozdurma benim defol git bir daha da gelme foruma
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)