HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Ayıp Ettiniz SeeCanMeWar Bnm Hesabımdı Ayıp Neden Kapadınız ...???
Ulan Ayıp günah natıkta kapatıtnız yazık o kadar paylaşıma verdiğim emege zamana yazık Artık Turkmmo Sitesi Güvenliğini Arttırsın Sıkı Durun 2 Aya Site Ortadan Kalkıcak.
Ulan Ayıp günah natıkta kapatıtnız yazık o kadar paylaşıma verdiğim emege zamana yazık Artık Turkmmo Sitesi Güvenliğini Arttırsın Sıkı Durun 2 Aya Site Ortadan Kalkıcak.
Yapmışsındır ki bi ayıp banlanmıştır. "Sıkı durun 2 aya site ortadan kalkacak" kısacık hayatımda bu ve bunun gibi onca laf duydum ki.... Ama 1 tane bile gerçekleşenini görmedim."
Ve ayrıca niye 2 ay ? Saldıran adam şimdi saldırır
. Kaldı ki saldırsan nolucak ? Klavyesi olan yazıyor.. Bunlar benim haddime değil ama böyle lamer görünce ....
Ve ayrıca niye 2 ay ? Saldıran adam şimdi saldırır
. Kaldı ki saldırsan nolucak ? Klavyesi olan yazıyor.. Bunlar benim haddime değil ama böyle lamer görünce ....
Son düzenleme:
ısrar ediyorum saldır bakalım ne yapabileceksin görürüz... düzgün bi isim koysaydınız nicke çocuk var kadın var anlayan anlıyor...
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)