tmaselica 1
tmaselica
bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Anket Yardım PvP alcam

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan manly757
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Hngisi Daha iyi yardım frmalar hakkında

• Sadecepvp

• Medyaelit

• Arzubilişim

• Gamebilişim

• Turksoft

• Eksenbilişim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Yıllık 250 TL = Aylık 20 TL yapar.

Aylık 20 TL'ye 256 mb ram'li sıradan bi işletim sistemli sunucuyu anca bulursun ;)

En azından aylık 40 TL verebilmen lazım.

Bu arada karalamak gibi olmasın demeyeceğim nasıl anlaşılırsa öyle anlaşılsın. Trksoft tan alırsan sunucuyu bile teslim alamazsın. Game bilişim ' den alacaksan davranışlarına dikkat edeceksin kim müşteri belli değil sert bi anlayışları var.

Arzu bilişim daha yeni, en azından sunucuları kaliteli bunu biliyorum. Medyaelit'e güvenilir.. Eksen bilişim hakkında yorum yapamayacağım maalesef hala çözemedim.

"Bu listeye göre" bencede en mantıklısı SadecePVP. Bi müddet satıştan sorumlu biri olarak çalıştım şunu söyleyebilirim nerdeyse anında destek.. Her sorununa istediğin gibi cevap veremezler belki ama en azından mıy mıy değilde net bi cevap alırsın (game bilişimi de bu açıdan takdir ediyorum).

Bu liste dışında satış yapan çok kişi/kurum var. Onlarıda dikkate almanı tavsiye ederim. Yok bunlar arasında seçim yaparım dersen dediklerimi dikkate al derim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri