HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Baslıktaki gibi türk pwp server game forgeye baglı deildir game forge hic bir sey yapamazdır sadece oturup pwp kurmamızı izlerlerdir ama ilk kurmak icin 10.000 tl verip sql dtbs almamız gerektir
+rep
+rep
Hayır. Gameforge'ye bağlı. Patchleri çıkaran oyunu kurandır. Exe yi yapmak ya Gameforge yapıyor. yada Kurucular yapıyor.
Bune Ya Bide +rep Demiş
Arkadaşım Oyunun Lisansı GameForcededir Açsak Bile 2 Dk de Mahkeme Kararı İle Kapattır Sende Öle Baka Kalısırsın Sen gameForge ye Aşık Atabilceğini Mi Sanıyosun ? Adam Koskaca Bir Sirket
Arkadaşım Oyunun Lisansı GameForcededir Açsak Bile 2 Dk de Mahkeme Kararı İle Kapattır Sende Öle Baka Kalısırsın Sen gameForge ye Aşık Atabilceğini Mi Sanıyosun ? Adam Koskaca Bir SirketSQL Databese = Google
Metin2 Database = Gameforge izni ve 10.000 TL Ücret
Server Makinesi, Deactited Olması Gerek İyi bir oyun için = Aylık 110 TL
Internet Paketi 1000 Kişilik Açıcaksa Ozel Limit yaptırıcak = Aylık 500 TL
Ben Knight Private Server açmıştım. Bir ara ondan biliyorum. Bu işleri....
Internet Paketi ile Server Makinesi fiyatları değişebilir. Ben sadece iyilerini yazdım.
Metin2 Database = Gameforge izni ve 10.000 TL Ücret
Server Makinesi, Deactited Olması Gerek İyi bir oyun için = Aylık 110 TL
Internet Paketi 1000 Kişilik Açıcaksa Ozel Limit yaptırıcak = Aylık 500 TL
Ben Knight Private Server açmıştım. Bir ara ondan biliyorum. Bu işleri....
Internet Paketi ile Server Makinesi fiyatları değişebilir. Ben sadece iyilerini yazdım.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)