HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Gördüm ki Çoğu Kişi Ventrilo Nedir , Nasıl Kurulur , Ventrilo ile nasıl Konuşulur Ne Yazık ki Bilmiyor Bu Yüzden Size Bir Anlatım Yaptım. İnşallah Beğenirsiniz.
Bu Adımları İzledikten Sonra Kendi Ventrilonuzu Kurup Oyundaki Arkadaşlarınızla Doya Doya Konuşabilirsiniz
Ventrilo Nedir ?
Bu program sayesinde, belirlenen bi ip üzerinden ağ kurulup, oyun içinde sesli konuşma yapılabiliyor.
Ücretli İplerde var ama ücretsiz ip lerde bunlar ise 24 saatlik sanırım 24 saat bittikten sonra tekrar hemen alırsanız yine o ip yi kullanabilirsiniz.
Buyrun
Bu Adımları İzledikten Sonra Kendi Ventrilonuzu Kurup Oyundaki Arkadaşlarınızla Doya Doya Konuşabilirsiniz
Ventrilo Nedir ?
Bu program sayesinde, belirlenen bi ip üzerinden ağ kurulup, oyun içinde sesli konuşma yapılabiliyor.
Ücretli İplerde var ama ücretsiz ip lerde bunlar ise 24 saatlik sanırım 24 saat bittikten sonra tekrar hemen alırsanız yine o ip yi kullanabilirsiniz.
Buyrun
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
Kısa öz gibi olmuş pek açıklayıcı değil ama olsun
Ben biliyorum ve kendi clanımın ücretli vent'e sahip ama yinede bilmeyenlere bir ön bilgi olabilir teşekkürler 
Ben biliyorum ve kendi clanımın ücretli vent'e sahip ama yinede bilmeyenlere bir ön bilgi olabilir teşekkürler 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)