HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
sa ismin gop mu senin oyunda
gördüm seni yada sen şu sgm olanımısın ben ceffax hatırladın mı beni gm yap kardeşim iyi gm olurum 7 saat online olurum okey
gördüm seni yada sen şu sgm olanımısın ben ceffax hatırladın mı beni gm yap kardeşim iyi gm olurum 7 saat online olurum okey
• Adınız :Mustafa
• Soyadınız : Koç
• Yaşınız : 16
• Yaşadığınız Yer :Adana
• Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :8 Kez Gmlik Yaptım
• Günlük Online Süreniz : 5-6-7 saat bazen 24 saat aradabirde hiç oturmam
• Özellikleriniz : Genelikle İnv Moddan Çıkarım Hem Oyunda Gezerim
• İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : gm_shadow@hotmail.com.tr
• Diğer / Ek : GM KOD BANKASI NAVİCAT GM HELPER X45 CHEAT ENGİNE VE ATAK SERVER EDITLEME VE BANLAMA PROGRAMI WAR
•Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri:Empire Mt2, ApraxintmMt2,Family mt2,Adana001 Mt2, Wampire (Hamachi),Emre01mt2,DevoMt2,CezamMt2([BUNLARI ARAMAYA KALMAYIN HEPSİ KAPANDI KAPANMASA ZATEN GMLIK ARAMICAM])turkmmo
• Soyadınız : Koç
• Yaşınız : 16
• Yaşadığınız Yer :Adana
• Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :8 Kez Gmlik Yaptım
• Günlük Online Süreniz : 5-6-7 saat bazen 24 saat aradabirde hiç oturmam
• Özellikleriniz : Genelikle İnv Moddan Çıkarım Hem Oyunda Gezerim
• İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : gm_shadow@hotmail.com.tr
• Diğer / Ek : GM KOD BANKASI NAVİCAT GM HELPER X45 CHEAT ENGİNE VE ATAK SERVER EDITLEME VE BANLAMA PROGRAMI WAR
•Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri:Empire Mt2, ApraxintmMt2,Family mt2,Adana001 Mt2, Wampire (Hamachi),Emre01mt2,DevoMt2,CezamMt2([BUNLARI ARAMAYA KALMAYIN HEPSİ KAPANDI KAPANMASA ZATEN GMLIK ARAMICAM])turkmmo
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)