HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Basliktaki gibi itemlerimi karakteri ile birlikte satiyorum icindeki itemleri ile beraber.
+9 ninja celigi (swde benzeri yok) 20 kılıc 20 çiftel 20 bıcak
edit cakram. efsunları zaten tahmin edersiniz hemen hemen karakter gücü yari insan %30
edit ayakkabı saydıgım bonuslara + ek bonuslar
edit küpe yine aynı
edit bilezik yine aynı
karkaterimi hemen hemen bilmeyen 92 leveldir.
Oyunda düşman edinmemeye calistim.Ama bana nasıl nakılıyorsa bende o şekil baktım birine karşı
Fiyatta anlasırız haz almaz oldum oyundan sebebi de budur ve amacım kalmamıstır.
Bende emegi geçen herkese buradan teşekkürlerimi iletiyorum basşta ercan abi ve erdal-fırat abim olmak üzere...
+9 ninja celigi (swde benzeri yok) 20 kılıc 20 çiftel 20 bıcak
edit cakram. efsunları zaten tahmin edersiniz hemen hemen karakter gücü yari insan %30
edit ayakkabı saydıgım bonuslara + ek bonuslar
edit küpe yine aynı
edit bilezik yine aynı
karkaterimi hemen hemen bilmeyen 92 leveldir.
Oyunda düşman edinmemeye calistim.Ama bana nasıl nakılıyorsa bende o şekil baktım birine karşı
Fiyatta anlasırız haz almaz oldum oyundan sebebi de budur ve amacım kalmamıstır.
Bende emegi geçen herkese buradan teşekkürlerimi iletiyorum basşta ercan abi ve erdal-fırat abim olmak üzere...
kardes çarı deil de editlerini ala bilirim marketten alacaktım bi kraliyeti 1 aya koyamadılar itemleri bi seneye ancak koyarlar. edit itemlerin hepsine ne istiyorsun ??
hepsinin ne kadar edecegini biliyorsun.Beni taniyorsun. 125 TL eder hepsi ancak 1i benden olur 100 TL olur 4 editim
saten 4 edit var çakram küpe ayakkabı bilezik saten 100 yapıyor senden olan edit olmuyor bu durumda

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)