Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
merhaba arkadaşlar mt2tr (pvp olan) den çar vericem
özelliklerini açıklim
itemleri ful +9 ve +5 taş basılı
Çelikler var baya hatırlamıyorum (girmiyeli baya oldu)
elimde sirius var +65 item dolu depoda 2t para var...
savaşçıyım zihinsel kulelelik herneyse
bunun karşılığında metin2den +65 çar istiyorum ama güvenmem lazım burdan konuşalım konu güncel kalsın 2 günlüğüne tks yapmamın nedeni bıraktım artık pvpyi yapıcak bişe kalmadı gerisi can sıkıo artık bu arada char sw1de depo şifresini unutmuştum çoğu item depoda (+9 siyah çelik +65 itemler taşlar v.b) alıcak arkadaş gmyle msnden konuşur gm pek ilgilenmio ama yolunu bulursunuz size kalmış herneyse
Kısaca bu çarın karşılığı olarak normal metin2den +65 bedensel savaşçı veya bıçakçı ninja istiyorum
Tks işlemini nasıl yapıcaz daha bişe gelmio aklıma ama bakarız

özelliklerini açıklim
itemleri ful +9 ve +5 taş basılı
Çelikler var baya hatırlamıyorum (girmiyeli baya oldu)
elimde sirius var +65 item dolu depoda 2t para var...
savaşçıyım zihinsel kulelelik herneyse
bunun karşılığında metin2den +65 çar istiyorum ama güvenmem lazım burdan konuşalım konu güncel kalsın 2 günlüğüne tks yapmamın nedeni bıraktım artık pvpyi yapıcak bişe kalmadı gerisi can sıkıo artık bu arada char sw1de depo şifresini unutmuştum çoğu item depoda (+9 siyah çelik +65 itemler taşlar v.b) alıcak arkadaş gmyle msnden konuşur gm pek ilgilenmio ama yolunu bulursunuz size kalmış herneyse
Kısaca bu çarın karşılığı olarak normal metin2den +65 bedensel savaşçı veya bıçakçı ninja istiyorum
Tks işlemini nasıl yapıcaz daha bişe gelmio aklıma ama bakarız