bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

HERKEZ İçeri!!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan brkdnh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 767
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

FORUMUN uzun zamandır üyesiyim ve CrossFire bölümünde takılıyorum genellikle çünkü bu oyunu sewiyorum...Ama son zmanlarda gelişen olaylar sinirimi bozuyor Birisi INJECTOR Paylaştı öbür adam konu açıp Dllsini wermedi diyor Adam sana DLL wericem die birşey sölememiş hatta açıklamış sizin gibiler yüzünden paylaşmıyorum diyee
Bi akıılllıda biz sanki CROSSFİRE DEki GMlerdeniz nie kapattınız çok güzeldi Speed hack Allah Allah :D Sanki biz kapattık kardeşim
bazıları Açıyor VIP HERKEZ ICEREİ içinde yazıyor wip hackiniz warsa paylaşırmısınız sanki geldiğinde paylaşılmıyor Wall hack içinde aynısı
Forumu çok kirletiyorlar bölee açılan konularn sahiplerinin cezalandırılmaları gerek
Sonra Modaratörlere falan yükleniyorlar bi adam cabbar konumu kilitlemiş niyee kilitledi kardeşim forumun içinde kopyala yapıştır yapıon bidee emeğe saygısızlıktır kilitlemeleri die isyan ediyon!
Artık arkadaşların dikkatli olup sacma sapan konular açmamasını diliyorum
saygılarımla brkdnh

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri