Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Vista Sıkıntıları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Burakmuh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar birçoğumuz Vista ilk çıktığında yeni diye aldık ama Windows'un 2000 .v2.1 versiyonu bile daha fonksyonel aynı zamanda Windows Vista`yla verilen Ölçek alanları ve klasör taramaları için hep windows defender'in izni gerekiyor.Şimdi size War Rock`u Nasıl İndirdiğimi Anlatacağım.
1-İlk Googla War Rock Yazdım:)
2-Download Dedim ve içerisindeki WarRock'a bastım(Yaklaşık 1 saat yükledi):)
(War Rock Yüklenirken)-Gemers Firste Üye Oldum(ama çok zor):)
Asıl MACERA Şimdi Başladı
4-Yükleme logosunu masaüstüne kısayol olarak yükledi:)
5-Yüklemeye Çalıştım Unpack Tamam:)
6-1. Yükleme Adımı da Tamam:D
7-1. Yükleme adımının kontrolünde ÜÇ sorun vardı
8-İlk sorun BABAM internetten dosya indirme (Babamın anlamadığı aslında benim bile anlamadığım konulardan bahsettim ve tamam hadi yükle o zaman )dedi :D
Şimdi 2 sorun KALDI biri Windows Güvenlik Duvarı2.si NOD 32 antivirüs programı
9-Güvenlik Duvarı Ayarlarıyla Oynadım Bilgisayar BİRDEN kapandı:mad:
10-Açtım Tekrar Yükledim vs.
11-TEK sorun NOD 32 şimdi naapalım hata verdi en az 0 kez tekrar yüklemeyi denedim SİNİLENDİMMMMMMMMMM:mad::mad::mad: ve NOD 32 denen gıcıkkkk Programı Ceheneme gönderdim :m08::m08::m08: Ve SONUNDA YÜKLEYİP OYNADIM

Ben Panda İnternet Security kullanıyorum:D Geçen sene de Norton İ.Security kullandım. Arkadaşım da NOD32 kullanıyor. Şimdiye kadar bir sorun yoktu! Sanırm hiç te olmayacak. :) Belki A.V programının veya FireWall'ının ayarlarından kaynaklanan birşey olabilir. Bunun çaresini de kendin bulacaksın. Settings(Options)(Ayarlar) hangisi yazıyorsa sende oradan gerektiğinde oynama yapmalısın. Şimdi ben senin bilgisayarı görmeden kesin birşey söyleyemem. Bir de Internet Explorer diğer tarayıcılara göre yavaş çalışıyor! Bunun için benim tavsiyem Mozilla Firefox yüklemelisin. Emin ol ki daha güvenli ve daha pratik bir program. İndirme hızına gelince sanırım sorun var yazmışsın çok yavaş falan :D Bunun için Orbit Downloader, FlashGet gibi bir Download Yöneticisi indirirsen ki benim tavsiyem OrbitDownloader..! Daha hızlı indirmeler yapabilirsin. Son olarak internet hızını artırmak istersen TTNet web sitesindeki kampanyaya göz at derim. Yardımcı olduysam bir teşekkür yeter...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri