mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Son Noktayı Melo Koydu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan goko28
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 250

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Denver Nuggets'ın yıldız oyuncusu Carmelo Anthony ile ilgili belki de en net gelişme dün yaşandı ve Melo basın mensuplarının karşısına Nuggets formasıyla çıkarak "hiçbir zaman takas olmak istiyorum demedim" ifadesini kullandı.

Son günlerde Utah Jazz ve Charlotte Bobcats'i de kapsayan 4'lü bir takas sonucunda Nets yolunu tutması beklenen ancak bu sürecin de kapanmasının ardından açıklamalarda bulunan yıldız oyuncu şu ifadeleri kullandı "Bugün buradayım.Gelecek ne getirirse getirsin ben sadece farklı opsiyonları açık tutuyorum.Sezon sonunda takımımla, Nuggets'la bir araya gelecek ve bu konular hakkında konuşacağız.Bu bütün yaz boyunca olur, şu anda sadece salona döneceğim için heyecanlıyım.Ben asla takas olmak istediğimi söylemedim, daha önce de hiç takas konuşması yapmadım."

Oldukça uzun bir süredir gündemde olan takasın son haberi 4'lü takastı.Buna göre Utah Jazz, Rus forveti Andrei Kirilenko'yu Denver'a gönderecek, Bobcats Diaw'ı Utah'a verecek, Nets de Melo için Derrick Favors ve gelecekteki 2 birinci tur seçim hakkını Nuggets'a verecekti.Ancak bu süreç de gerçekleşemeyince son olarak Igoudala-Melo takası gündeme gelmişti.

Yıldız forvetin takım arkadaşı J.R Smith de bu durumla ilgili açıklama yaptı ve "Onun burada olmasından dolayı çok heyecanlıyım.Birkaç gün önce onunla konuştum ve o da bana burada kalacağını söyledi.O kendi dünyasının adamı ve bu yüzden söylediklerine pek şaşırmadım" dedi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri