mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Hack Devri veya Kullananların Devri Bitiyor Denilebilir !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ßyMesMes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Gerçekten güzel bir haber, oyunu zevk almak, stres atmak için oynuyoruz ama hack kullananlar bilmiyorum annelerini sevmiyorlar mı, hiç sallamadan devam ediyorlar oynamaya !

ya ilk baslarda hack yabancılara karsı oynarken taraftarıydım hack ın ama işin içine türkler her tarafada hack la saldırınca iyice işin suyu cıktı bundan sonra hacklı bir cros s oynamayı düsünmüyorum ya tamamen oyunun tadını almak varken hileli birini görünce sövüp sayıyoruz birde biz ackla oynayınca bizede küfür geliyor bide emek ettigin charlar ban yiyiyor bence degmez hackla oynaya emek vermek daha eglenceli sahsen ben artık hack indirmeyi ve ezik charlarımla oynamayı düsünmüyorum ama allahın adaleti hack kullanmadıgım yüksek lvl charım 7 gün ban yedi demekki kimsenin ahı kimsede kalmıyor allah bilir kimin ahını bed duasını aldım diger chardan cıktı acısı vallaha arkadaslar emek vermekden yanayım umarım sizlerde aynı düsüncede olursunuz saygılarımla iyi oyunlar

Sonunda...Ben hack kullandıgım icin ban yedim ama hack kullanmamın sebebbi herkeste ahck var nie bedmne yok dememdi simdi kimsede olmasın bende kullanmıyım...

Sonunda...Ben hack kullandıgım icin ban yedim ama hack kullanmamın sebebbi herkeste ahck var nie bedmne yok dememdi simdi kimsede olmasın bende kullanmıyım...

Eeeeeeeeeeee.Birisi kendini öldürse sende mi öldürcen.[Küçükken bana hep derlerdi :m08: ]

Aaaaaaaa.Herkese kutlu olsun 300. mesajım . :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri