BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

KurşunluMt2 GM Aranıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tarik0618
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Başvuru Yapmadan Önce :

16 yaş ve üstü olmalısınız,günlük 5 saat oyunda olmalısınız,en az 2 yıllık metin2 oynamış ve 1 kere gmlik deneyiminizin olması gerekmektedir.

Başvuru Formu ;

Ad Soyad=
Nerelisiniz=
Kaç kere GM oldunuz=
Yaşınız kaç=
Neden GM olmak istiyorsunuz=
Eklemek İstedikleriniz=

bu formu doldurmayanların başvurusu değerlendirilmeyecek herşey hazır şuan 187 userimiz var düzenli giren yeni açtım 1 ay önce daha 12 ay açık.

şuan bakıma soktum türkçe vilan yapıyorum oyunu 1 gm açığımız var maviye gerekli.

Site : [pvpserverlar altyapısındandır]

Oyunumuz sabit ıp VPS'dir.

Son düzenleme:
Ad Soyad=Ekrem Cılız
Nerelisiniz=Konya (ama istanbulda oturuyorum)
Kaç kere GM oldunuz=13 VPS de GM-GA oldum.
Yaşınız kaç=16
Neden GM olmak istiyorsunuz= Ben oyunda insanlarla ilgilenmeyi seviyorum ve bilgisayarla vakit geçirmeyi seviyorum.
Eklemek İstedikleriniz=Bence Gm olmak hava atmak değil oyunu güzelleştirip oyunculara daha güzel bir sw sunmaktır.

Not: Kodların çoğunu ezbere biliyorum.

HERKEZE Sa öNCELLLİKLE KENDİMİZ TANITIYIM

ADİM:DENİZ
YAS:17
BİLGİSAY BİLGİSİ:ÜST SEVİYE
İNGİLİZCE:İYİ
GM OLMAK İSTEMEMİN NEDENİ:OYUN BİLGİM ve SORUNLARI CÖZME KABİLİYETİM ve OYUNCULAR İLGİLENİP ÇOK OYUNCU CEKTİGİMİ GÖSTERMEK İÇİN

BENİ ÇOĞU KİŞİ TANIR 2VPS GM LİKİ YAPTİM BYkUŞMT2 VE DARKMT2 10 KEREDE HAMACHİ GM LİKİ YAPTİM 4 TL 3 GA 2SGM 1 NORMAL GM LİK 2 KEREDE HAMACHİ KURDUM CASONOVAMT2 VE LASTMT2 DİE

GÜNDE 4-5 SAAT HAFTA SONLARI 6 SAAT ONLİNEM
OYUNCULARLA İLGİLENMEYİ SEVERİM

HAMACHİ veya VPS FARKETMEZ NAHCİVATTAN ANLARIM FORUM SİTESİ KURMAYI BİLİRİM USER GÜNDE 10 DAN FAZLA GELİCEKTİR GARANTİSİ VARDİ HAMACHİYİ YENİ ACANLARA SERVERİ ACİP KAPATİM EDİT VERMEYİ BİLİRİM

YANI OYUN TEKNİK BİLGİLERİM İYİDİR

iLETİŞİM İÇİN denizates01@hotmail.com ekLeyiniz yada buraya mesaj atiniz msnenizi ben eklerim

22ekrem22 başvurunuz değerlendirilecektir en geç 12 saat içinde size özel mesaj yollanacaktır.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri