- Konular
- 207
- Online süresi
- 1h 25m
- Reaksiyon Skoru
- 279
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 8 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 178
- MmoLira
- -14
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Tefo büyücülüğü bıraktı kılıç kullanmışlığı vardı.Ali ile birlikte olmaya karar verdi Aliyi gözetliyordu.Şato yolunda onu bekleyecek ve onunla birlikte olmak istediini söyleyecekti.Bu sırada Ali şatoya gidiyor sessizce dar yolda ilerliyordu.Çalıların arasında bir kıpırdanma oldu.Çalılara baktı rüzgar diyip geçiştirdi.Ali sanki arkasında biri varmış gibi hissediyordu.Baktı kimse yoktu önüne döndü ve...

Son düzenleme:
- Konular
- 463
- Reaksiyon Skoru
- 176
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 4 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 155
- MmoLira
- -104
- DevLira
- 0
deli çıkıp aranıza katılmak istiyorum dedi ben olmadan adminiyenemezsinniz dedi 3 übir oldular 3 KıllıŞorler koydular isimlerini 3 ününde sevgilisi floradı 3 ü birden evliydi flora bir nevi mo*** gibi bişi oldu admin için şatonun yolunu tuttular
- Konular
- 64
- Reaksiyon Skoru
- 31
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 8 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 112
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
mutlu mesut şatoya gidiyorlardı ama birden önlerine adminin adamlarından papaz hayri çıktı florayı admine götürüyodu ki 3 silahşörlere yakalandılar ali hmn atladı bırak ulennn kızı dedi hayri de bırakamzsam olur sen git mahmutpaşada kot pantolan sat dedi alinin gözü döndü bu laf üzerine tefocan aliyi buffladı ali ışın kılıcını bi salladı tak kritik geldi adam hmn yığıldı sonra flora hmn alinin kucağına atladı ötekiler kıskançlıktan kudurdular 2 si arasında fısıldayarak bu aliyi öldürelim florayı paylaşırız dedi 1 hafta sen 1 hafta ben dedi neyse bunlar güçlerini birleştirdiler tam dalacakken ali bu hain planı farketti ve bir ıslıkla gümüş şahinini çağırıp florayla atlayıp gittiler...
tefocan676 not:Ben bufflamayı geçen sahnede bıraktım dedim ya
tefocan676 not:Ben bufflamayı geçen sahnede bıraktım dedim ya

Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 1,021
- Reaksiyon Skoru
- 191
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 175
- MmoLira
- -831
- DevLira
- 0
Kaçtılar.
Ve Bir Anda Gümüş Şahin ' İn Uykusu Geldi.Bunları 4-5 M Yukarıdan Bıraktı.Bunlar Yaralı Ormanda Kaldı Ve Ali 'Nin Yanında Sadece Tek kişilik Kutsal Su Vardı.Acaba Kim İçicek ? Diğer Bölümde !!!xD
Ve Bir Anda Gümüş Şahin ' İn Uykusu Geldi.Bunları 4-5 M Yukarıdan Bıraktı.Bunlar Yaralı Ormanda Kaldı Ve Ali 'Nin Yanında Sadece Tek kişilik Kutsal Su Vardı.Acaba Kim İçicek ? Diğer Bölümde !!!xD- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)