Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
dogusarikaya 1
dogusarikaya
delimuratt 1
delimuratt
Hikaye Ekle

sorry your system does not support 3d hatası çözene 50000 rep

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pitaya2000
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkdşlar önce merhaba benim bilgisayarm vista metin2 ye girerken şu hatayı alıyorum

" Sorry,your system does not support 3D graphics , please check your hardware and system configeration then try again. "

Bilgisiyarım 4gb ram var 2,50 ghz Yıllardır Mtn2 oynuyorum ama bu sorun çıktı çözene bildiğim süper pvp ve rep vericem lütfen arkdşlar yardım edin

Arkdşlar önce merhaba benim bilgisayarm vista metin2 ye girerken şu hatayı alıyorum

" Sorry,your system does not support 3D graphics , please check your hardware and system configeration then try again. "

Bilgisiyarım 4gb ram var 2,50 ghz Yıllardır Mtn2 oynuyorum ama bu sorun çıktı çözene bildiğim süper pvp ve rep vericem lütfen arkdşlar yardım edin

ARKADAŞLAR KESİN ÇÖZÜM...!

EĞER YENİ FORMAT ATMIŞ İSENİZ EKRAN KARTI DRİVERİNİ SİLİP TEKRAR BULUP YÜKLEYİN. . EĞER FORMAT ATMAMIŞSANIZ ONU BİLEMİYORUM AMA TAVSİYEM YİNE AYNI EKRAN KARTI DRİVERİNİ KALDIRIP BAŞKA YERDEN BULUP YÜKLEMEK.

EKRAN KARTININ DRİVERİNİ NASIL KALDIRACAĞIZ DİYORSANIZ >> BİLGİSAYARIMA SAĞ TIKLAYIN>>AYGIT YÖNETİCİSİ DEYİN>>EKRAN BAĞLAŞTIRICILARINA TIKLAYIN VE EKRAN KARININ MODELİNİN YAZDIĞI YERE SAĞ TIKLAYIP KALDIR DİYİN VE EKRAN KARTININ DRİVERİNİ YÜKLEYİN..:D:l03::D:l03::D:l03:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri