Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Hİle dİyİnce avatar1230

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan avatar1230
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 491

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ŞOK ŞOK ŞOK..! Sonunda gerçek +basma hilesi bulundu..! Ve programsız 7 kere denedim hiçbirinde yanmadı..Palavra yok..Videosunuda koydum . Şimdi geçelim +basma hilemize..[Biraz karışık]

Şunları Yapın:

1. En önce +basacağınız silahı demirciye verin.
2. Çıkan pencerede TAMAM deyin.
3. Sonra Evet ile Hayır sorusu gelecek..
4. +Basacağınız silahı edvanterden yere koyun.
5. Yere atmak istiyor musunuz? sorusu gelecek.
6. Şimdi demirciye silahı ilk verdiğinizde Tamam penceresi gelmişti.Ona tekrar tamam deyin. Evet hayır sorusu en öne gelecek. Sonra TAMAM penceresini hayır ın biraz üstüne koyun.CTRL Ve ALT tuşlarına basılı tutup, Sürekli tamam hayır tamam hayır tamam hayır yapın. Ve en sonunda Evet e basın. Ama hala elleriniz CTRL ve ALT tuşlarında..Evet e bastığınızda Başarıyla basıldı diye birşey diyordu.Ona da tamam deyin. yere atmak istiyor musunuz sorusu çıkacak karşınıza. Sizde hayır diyeceksiniz..Bu kadar.. KESİNLİKLE İŞE YARIYOR. BU HİLEYLE O HAYLAZ DEMİRCİYİ SONUNDA ATLATTIK.KARMAŞIK OLDUĞU İÇİN AZ SONRA VİDEOSUNU ÇEKECEĞİM VE SİZE YAYINLAYACAĞIM.KIZ KARDEŞİMİN CHARIN DA YAPACAĞIM ..

NOT: CTRL ve ALT ı kesinlikle unutmayın...!!!!

İŞE YARARSA +REP..

VİDEOSU YÜKLENDİ BUYRUN: Web Hosting - Dedicated Server

Ama eski char odluğu için 15 k vardı bende fazla +basamadım ama deneyin. Ben hiç yakmadım..

LÜTFEN 5-10 DK ARAYLA YAPIN YOKSA %2 İHTİMALLE YANAR..!

O DA BİR FENERLİYDİ...! EN BÜYÜK FENERBAHÇE TARAFTARINI SAYGI İLE ANIYORUZ.
Cesur0310
Cesur0310
Cesur0310

BANA ULAŞMAK İÇİN: can_0301_1998@hotmail.com

%100 +BASMA HİLE

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri