- Konular
- 1,484
- Reaksiyon Skoru
- 163
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 190
- MmoLira
- -183
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Selamlar,
Kavim General oylaması sonuclandı ilk önce bn dahil hepimize hayırlı olmasını diliyorum ve yapılması gerekenler söylüyorum; =)
2. kavim lideri secebilmek icin, Saraya gitmeniz ve oradan Kavim Liderine tıklayarak atama yapmaniz gerekir, Secicegniz kişilerde 1000 katkı olması gerekir,
Kavim Silahi alabilmek için 100m vermeniz gerekir ve normal maplerde kullanabilirsiniz 1. town ve hayalet vadı haric... Sanıyorum ki Taş savaslarında gelen düşmanları kışkırtmak icin kullanılan bir silahdir ki bu Eski model jantları olan bir top veya mancınık denebilir =)
Para cekebilmek icin 3 Tane 2. Kavim lideriniz olmalidir ve Kavim hazinesine Tıklayarak paranızı 'Çek' Butonuna basarak cekebilirsiniz...
Skill barın üstünde Kavim genel duyurusndan Kaviminizle konuşabilirsiniz...
Şimdilik bu kadar Aklıma geldikce yazmaya devam ederim,
iyi görevler...
Kavim General oylaması sonuclandı ilk önce bn dahil hepimize hayırlı olmasını diliyorum ve yapılması gerekenler söylüyorum; =)
2. kavim lideri secebilmek icin, Saraya gitmeniz ve oradan Kavim Liderine tıklayarak atama yapmaniz gerekir, Secicegniz kişilerde 1000 katkı olması gerekir,
Kavim Silahi alabilmek için 100m vermeniz gerekir ve normal maplerde kullanabilirsiniz 1. town ve hayalet vadı haric... Sanıyorum ki Taş savaslarında gelen düşmanları kışkırtmak icin kullanılan bir silahdir ki bu Eski model jantları olan bir top veya mancınık denebilir =)
Para cekebilmek icin 3 Tane 2. Kavim lideriniz olmalidir ve Kavim hazinesine Tıklayarak paranızı 'Çek' Butonuna basarak cekebilirsiniz...
Skill barın üstünde Kavim genel duyurusndan Kaviminizle konuşabilirsiniz...
Şimdilik bu kadar Aklıma geldikce yazmaya devam ederim,
iyi görevler...
- Konular
- 179
- Reaksiyon Skoru
- 441
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 147