farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Jajadan çarpıcı açıklamalar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan harryp.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 180

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Trabzonspor`un suskun yıldızı Jaja, iddialı açıklamalarda bulundu. Brezilyalı oyuncu, “Yeteneklerimin farkındayım. En kısa zamanda 11′deki yerimi alıp herkese gerçek gücümü göstereceğim“ dedi..

Bordo-Mavili yönetimin sezon başında büyük umutlarla ve yüksek bir bonservis bedeli ödeyerek transfer ettiği Jaja, yedek kulübesinde oturmaktan hiç de hoşnut olmadığını söyledi. Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendireceğini belirten Brezilyalı oyuncu, “Artık kendimi kanıtlamam ve ilk 11`de yer bulmam gerekiyor. Buraya gelirken asla yedek kulübesinde oturmak gibi bir düşüncem yoktu. Yeteneklerimin farkındayım ve bu yeteneklerimi, teknik heyete kanıtlayıp formayı kapmak istiyorum“ ifadelerini kullandı.

‘Sıcak ilgiden memnunum`

Trabzon`da herkesin sıcak ilgisiyle karşılaştığını, kendisiyle yakından ilgilendildiğini de vurgulayan Jaja, konuşmasına şöyle devam etti: “Ben de böyle yoğun ilgi gördüğüm bir ortamda daha önemli işler yapmam gerektiğinin farkındayım. Türk futbolu hakkında gelmeden önce de bazı bilgilere sahiptim ama geldikten sonra bu bilgilerimi daha da artırdım. Benim oyun anlayışımla buradaki oyun anlayışı arasında ufak-tefek farklılıklar var. En kısa sürede adaptasyon sürecimi tamamlayarak takma faydalı olacağıma inanıyorum. Ondan sonra herkes gerçek Jaja`yı görme fırsatı bulacak.“

Jaja Trabzonspor`da ne yaptı?

Maç Skor Süre
Trabzon-Manisa: 1-3 45 Dk
Trabzon-Sivas: 6-1 81 Dk
Antalya-Trabzon: 0-0 90 Dk

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri