Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
fisHinG_BeTa
Arkadaşlar ch1 de pazarı dolaşıyoruz hertarafta istiridye satan insanlar var nerden geliyor bukadar istiridye ?Bunun hakkında bir araştırma yapdım metin2.de için (yani almanya serverinde) adamlar değişik bir balık botu kullanıyorlar.bunu çözdüm ve şimdi sizlere sunuyorum(google çeviri sağolsun ).
Botun özellikleri
aynanda 1-2 ... (pc nekdar kaldırırsa) metin2 açıp balığa bırakabiliyorsun
balıkları otomatik olarak açdırabiliyorsun
almak istemediğin balık , boya , eldiven vs. atabiliyorsun
çıkan minik balıklar otomatik olarak oltaya takıyor
ve küçültülmüş metin2 penceresinde de çalışıyor
kullanımı
Botu açın ve sonra oyunu açın
sizin karşınıza bir pencere gelicek orda beyaz bir kutucuk var bu balık işareti çıkdıkdan kaç ms sonra oltayı çekeceğimizi söylüyor eğer 3 saniye sonra çek diorsanız orayı 3000 yapın.(2900 sn otomatik olarak yazıyor)
sonra edvantere yem alın(400-500 tane alın) ve starta basıp bırakn artık face mi takılırsınız msn mi takılırsınız bilemem
Link:
Arkadaşlar ch1 de pazarı dolaşıyoruz hertarafta istiridye satan insanlar var nerden geliyor bukadar istiridye ?Bunun hakkında bir araştırma yapdım metin2.de için (yani almanya serverinde) adamlar değişik bir balık botu kullanıyorlar.bunu çözdüm ve şimdi sizlere sunuyorum(google çeviri sağolsun ).
Botun özellikleri
aynanda 1-2 ... (pc nekdar kaldırırsa) metin2 açıp balığa bırakabiliyorsun
balıkları otomatik olarak açdırabiliyorsun
almak istemediğin balık , boya , eldiven vs. atabiliyorsun
çıkan minik balıklar otomatik olarak oltaya takıyor
ve küçültülmüş metin2 penceresinde de çalışıyor
kullanımı
Botu açın ve sonra oyunu açın
sizin karşınıza bir pencere gelicek orda beyaz bir kutucuk var bu balık işareti çıkdıkdan kaç ms sonra oltayı çekeceğimizi söylüyor eğer 3 saniye sonra çek diorsanız orayı 3000 yapın.(2900 sn otomatik olarak yazıyor)
sonra edvantere yem alın(400-500 tane alın) ve starta basıp bırakn artık face mi takılırsınız msn mi takılırsınız bilemem
Link:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)