bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Asluntuğ Çiftinin Bir Kızı Oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan harryp.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 388

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Televizyon Gazetesi`nin haberine gore, Saba Tümer`le Bu Gece`ya konuk olan Arzum Onan-Mehmet Aslantuğ çifti filmleri Aşkın ikinci Yarısı`nı anlattı.

Mehmet Aslantuğ, “Kıyıda öyküleri üçlemesinin ilk filmi, aslında ilk film bu değildi ama bazı nednelerle bunu öne çektim. Adam münzevi bir yaşam sürüyor, 68 kuşağından. Kadının anaç ve sevgili tavrıyla yaşamın bilinen sıkışıklığından nasıl sıyrılabileceğini izliyoruz. Aslında dostlukta olunacağı gibi aşkta da ikinci yarısının algılanabileceğini anlatan bir film. Fiziksel bir ikinci yarıdan bahsetmiyoruz. Aşk sadece dokunmak, aynı zamanda aynı yerde olmak demek değil, bunu anlatan bir metaforik bir film. Salt aşk filmi değil. Aşkı temsil eden ikilinin birlikte birkaç sahnesi var. Aşk dün eleleydik, şimdi değiliz biraz önce öpüşüyorduk şimdi kokusunu hissetmiyorum gibi bir şey de değil“ diyerek filmi anlatırken, Arzum Onan “Bir oğlumuz var bir de kızımız oldu“ diyerek filmde de bir çifti canlandırdıklarının altını çizdi.

Oğulları Can`ın da filmi izlediğini söyleyen ünlü çift oğulları Can`ın filme tepkisini de programda belirtti. Arzum Onan, “Çok hüzünlü bir film bu deyip ağladı. Bizimle izledi, gözleri kızarmış geldi yanımıza, “Nasıl bir film bu böyle çok ağladım“ dedi. Duygusal bir çocuk. Biz filmed anne babayız ve çocuk o değil buna aklı yatmadı. Filmdeki çocukla yaşı da aynı, “neden ben yokum, annemsin-babamsın ama ben yokum“ dedi. Bir şekilde geçiştirdik onu ama zor oldu derken Aslantuğ, bu isteğe “O kadarını yapamam oğlum, anlatamam kimseye dedim“ diyerek cevap verdiğini ifade etti.

Filmde baba-kız ilişkisinin altyapısının var olduğunu anlatan ikili o nedenle oğullarını filmed oynatmadıklarını vurguladı.

15 yıldır ilk kez birlikte kamera karşısına geçen çift, bunun bilinçli bir tercih olduğunun altını çizdi. “Başka bir hikaye yapsam ben veya Arzum olmayabilirdi. ılk filmde Arzum`un duygusu var ama benim duygum olmayabilirdi. Daha iyi buluşaileceğimiz bir ikinci filmi bekleyebilirdim. Belki bu adamı cebimde buldum, hazırdı ve istediklerimi çok kolay ve iyi bir şekilde verecekti. Bundan sonra öyle mi olur belki olmaz çok yetenekli arkadaşlarım var onlarla da reji yapmaktan mutlu olurum“ diyen Mehmet Aslantuğ üçlemenin diğer filmlerinde farklı Oyuncularla çalışabileceğinin de sinyallerini vermiş oldu.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri