HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
IP Adresi
IP adresi ya da numarası, İnternet de dahil olmak üzere, TCP/IP ağındaki uç noktalara tahsis edilen benzersiz bir kimlik numarasıdır. IP adresi, her birisi 0-255 aralığında değişen dört sekizli rakamdan oluşmaktadır.
Statik iP adresi
Statik Ip adresi günümmüzde sabit ip ismiyle kullanılıyor bir cok kiside statik ip yoktur.Örneğin İnternet sitelerinin önemli bir bölümünün adresi statiktir.Ama ip adresinin statik olması okadarda önemli degildir.
Not : Statik ip için her ay 3tl fazladan int parası ödenir
IP adresimin statik olup olmadıgını nasıl anlarım ?
orda gördügünüz ip adresini bir kagıda yazın.
ve modeminizie res atın 1 2 saniye bekleyin ve açın
aynı siteye girin .
eger sayı aynıysa ip niz static dir.
Dinamik IP nedir ?
Dinamik ip adresi her internete geçici olarak bir ip verir elektirk veya internetiniz gittiginizde otomatik olarak yeni bir ip niz olr. bir çok kisinin ip ' si dinamiktir
IP adresimin Dinamik olup olmadıgını nasıl anlarm ?
Aynı Yöntemle yapıyorz
ip nizi bir kagıda yazıp modeminize res atın
ve tekrar siteye girin eger ip farklıysa sizin ip niz dinamiktir.
Birde eger metin2 pvp serveriniz varsa her ip degisiminde tekrar gm olmak icin reboot atmanız gerekir
Not: en üst taraf haric alıntı degildir. kendim yazdım
Eğer anlamayan olursa resimli anlatım yapablirim.
IP adresi ya da numarası, İnternet de dahil olmak üzere, TCP/IP ağındaki uç noktalara tahsis edilen benzersiz bir kimlik numarasıdır. IP adresi, her birisi 0-255 aralığında değişen dört sekizli rakamdan oluşmaktadır.
Statik iP adresi
Statik Ip adresi günümmüzde sabit ip ismiyle kullanılıyor bir cok kiside statik ip yoktur.Örneğin İnternet sitelerinin önemli bir bölümünün adresi statiktir.Ama ip adresinin statik olması okadarda önemli degildir.
Not : Statik ip için her ay 3tl fazladan int parası ödenir

IP adresimin statik olup olmadıgını nasıl anlarım ?
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
orda gördügünüz ip adresini bir kagıda yazın.
ve modeminizie res atın 1 2 saniye bekleyin ve açın
aynı siteye girin .
eger sayı aynıysa ip niz static dir.
Dinamik IP nedir ?
Dinamik ip adresi her internete geçici olarak bir ip verir elektirk veya internetiniz gittiginizde otomatik olarak yeni bir ip niz olr. bir çok kisinin ip ' si dinamiktir
IP adresimin Dinamik olup olmadıgını nasıl anlarm ?
Aynı Yöntemle yapıyorz
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
ip nizi bir kagıda yazıp modeminize res atın
ve tekrar siteye girin eger ip farklıysa sizin ip niz dinamiktir.
Birde eger metin2 pvp serveriniz varsa her ip degisiminde tekrar gm olmak icin reboot atmanız gerekir

Not: en üst taraf haric alıntı degildir. kendim yazdım

Eğer anlamayan olursa resimli anlatım yapablirim.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)