HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Beyler Bende Çince krakter olmadıgın su yazıyı Ceviremedim !!
Acaba oyun kapancak Fln mı dior Arkadaş Bana öle dedi orda oyunun kapanacağı yazıyor Dedi Lütfen Acil Cevirip Ceviri yi Bu konuya Cevap olarak Yazın
+REP VERECEGİM !!!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Da Başlangıc Sayfasında Kırmızı Yazıyla Bir Şeyler Yazıor Biri Bana onu acil olarak cevire bilir mi :S Acaba oyun kapancak Fln mı dior Arkadaş Bana öle dedi orda oyunun kapanacağı yazıyor Dedi Lütfen Acil Cevirip Ceviri yi Bu konuya Cevap olarak Yazın
+REP VERECEGİM !!!
[Uyarı] Haziran 7, 2009 7 resmi açık beta, oyun girebilirsiniz normal完整客户端indirin, hizmet özellikleri, temel ayarları olarak 150 kere büyütme, ekipman basit şiddet izleyen deneyim yanı sıra 20 kez, Mall gerçek -süper şarj, tüm ekipman ücretsiz diğer tüm inci takip süper oyunda sürece, orada ulaşabilirsiniz ilgili donanımları üzerinde ilgili düzeyi, elde edilebilir açık ilk üç eli için ücretsiz-line hediye 100W, şehir kapalı ek olarak ücretler fiyatları kadar herhangi bir hizmet mutlak yararları daha düşük yaslamak. olarak hizmet şirketi operatörler, açılması uzun vadeli istikrar, en az fazla 2 yıl açmak için bildiğiniz oyun deneyimi haline ayrıntıları.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)