Bvural41 1
Bvural41
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
berkmenoo 1
berkmenoo
Hikaye Ekle

'Genç Aslan' skoru koruyamadı: 2-2

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 306
Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Almanya'nın üçüncü lig takımlarından FC Kleve ile yaptığı sezonun ilk hazırlık maçında rakibiyle 2-2 berabere kaldı. Kleve'deki Volksbank Arena Stadı'nda oynanan maça Galatasaray, Emirhan, Emre Güngör, Servet, Serkan Kurtuluş, Volkan, Emre Çolak, Aydın, Barış, Mehmet Güven, Yaser ve Erhan'dan oluşan 11 ile başladı.
Mücadelenin ilk yarısı 5. dakikada Erhan, 18. dakikada Aydın, 30. dakikada Dehnen ve 37. dakikada Mahr'ın penaltıdan attığı gollerle 2-2 eşitlikle tamamlandı. Sarı-kırmızılılar, maçın ikinci yarısına Mehmet Güven'in dışındaki isimleri değiştirerek Fırat, Uğur Uçar, Mehmet Güven, Murat Akça, Emrah, Alparslan, Mustafa Sarp, Caner, Serdar, Özgürcan ve Cem Sultan'ın yer aldığı farklı bir kadro ile başladı.
Mücadelenin ikinci yarısında iki takım da pozisyonları gole çeviremeyince maç 2-2'lik skorla sona erdi.
Hazırlık maçında, Galatasaray'ın teknik direktörü Frank Rijkaard'ın daha çok A takımın dışında kalan futbolculara forma verdiği gözlendi.
Öte yandan mücadeleyi yaklaşık 2 bin kadar gurbetçi izledi.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst